…Je droombusiness en leven kloppen nog niet helemaal en dat schuurt….

Hoe Supercalifragalistic zou het zijn om jouw Imperium te runnen vanuit een innerlijke compleetheid, vertrouwen, overgave,  vanuit die plek in jou,  waarmee alles op zijn plek valt?

Dit is precies waar ik jou in ga begeleiden, om je business te transformeren naar een hoger level.

Je wilt het allemaal….

 

De voldoening, de soulmate klanten, de impact, de vreugde, de moneyflow, maar niet ten koste van jezelf….right?

That’s where I come in

De afgelopen 6 jaar heb ik duizenden vrouwen geholpen om hun verlangens te realiseren.
 
Mijn soulmate clients hebben o.a;  hun signature programma’s met succes gelanceerd, meer voldoening in hun werk en privé leven en ze hebben een diepere connectie met hun intuitie, iets wat ze voor de rest van hun leven meenemen.
 
Dit is wat ik inmiddels zeker weet: Eer je verlangens, zowel in je business als in je leven.
 
Zelf ben ik hier het levende bewijs van.

Zonder mijzelf ook maar ergens te kort te doen, heb ik mijn business en leven helemaal kunnen creëren rondom mijn ZIJN, vanuit verlangen en geheel op mijn voorwaarden.

Jouw dromen en verlangens zijn wellicht anders, dat is helemaal niet erg.

Ik geloof dat er altijd een manier is om een business en leven te creëren, op je eigen manier en voorwaarden, zonder al die ingewikkelde strategieën en wat de meeste business guru’s zeggen.

Waar jij naar verlangt, is namelijk beschikbaar voor jou, ALTIJD.

Ik laat je graag zien hoe

Wat wil ik? Wie moet ik zijn? Wat moet ik doen?

 

De antwoorden op deze drie magische vragen is, waar ik jou naartoe begeleid. The Universe is gonna meet you half way, always! Dus mooierd, wie moet je zijn, om die droombusiness en leven te realiseren, om alles aan te trekken waar je naar verlangt?

Het antwoord op de vraag – Wie ben ik? – hmmm mooierd – Je bent haar al, ze ligt nu nog begraven onder oude patronen, conditioneringen en ander BS shizzle.  Ik help jou herinneren wie jij bent. Alles wat je weet (en alles wat nog helder gaat worden) kunt en al doet, gaan we nog meer integreren, nog meer ownen, nog meer zijn en nog meer doen. 

Hoe kan ik jou hierbij helpen?

 

Door jou constant op jouw pad te houden, op wat jij wilt en wat klopt voor jou.

Door je te helpen om stappen te blijven nemen, je droom en doel op nummer 1 zet en daarvoor gaat en blijft gaan.

Door alle obstakels, twijfels, angsten en onzichtbare hobbels en barrières die ( mogelijk nog ) bovenkomen te ontmantelen; door naar de kern te gaan van wat er dan ook maar in je weg lijkt te staan en je te helpen dat te transformeren/ helen/ doorbreken, zodat je weer door kunt.

Door met je mee te voelen, in onze gesprekken en in alles wat je met mij mailt en deelt, of je nog steeds bent afgestemd, of het klopt, of het past – en je altijd, ALTIJD te laten weten als ik voel dat er iets niet klopt. Als ik voel dat je jezelf tekort doet, ergens voor wegloopt, jezelf iets ontzegt, of een compromis sluit terwijl je eigenlijk iets anders wilt, dan deel ik dat met je.

Meestal zal je daar erg blij mee zijn en soms zal het je irriteren, wil je het niet horen, vind het het niet leuk als ik ergens in vastbijt als een pitbull en holy f*ck maar niet loslaat…

…Dat maakt mij geen reet uit…

Ik ben hier zodat jij jouw droom in de wereld kan zetten, dat jij helemaal tot bloei komt in alles wie je bent en wat je kunt, dat je straalt , schittert, je ruimte inneemt en nergens, maar dan ook nergens een compromis sluit of een concessie doet waarmee je jezelf, je droom, je ziel en ZIJN te kort doet.

Als ik daarvoor iets moet zeggen wat je niet wilt horen: So be it. Ik ben hier om jouw droom en JOU tot volle bloei te laten komen in – precies zoals je bent – en daar ben ik 100% trouw en gecommitteerd aan.

Weet dat echte groei messy AF is, maar die zorgt er wel voor dat je die kroon weer recht gaat zetten.

Bij mij is het next level stretchen, hier mag je huilen, doen we schaduwwerk en wordt je gepusht.

Gedurende 6 maanden heb je toegang tot mij in 12 1:1 zoom calls. Tussen de sessies door kun je mij altijd bereiken om iets te delen of als je even in de overwhelm zit, of even stoom wilt afblazen om direct te schaduwkant te omarmen, of een vraag stellen. Ik ben er voor je.

Ik geloof 

 

Ik geloof dat we alles kunnen zijn, doen en ontvangen waar we naar verlangen.

Ik geloof dat er heel veel vrouwen zijn, die zich klein houden en niet hun volledige potentie leven en op het moment dat ze dat wel doen er een mega shift plaatsvind die een beweging in gang zet, waardoor de wereld een nog mooiere plek wordt.

Ik geloof dat geld een katalysator is, dat zij 😉 er altijd is om jou te supporten, om de dromen die je voor jezelf hebt, voor je gezin, voor jouw community en de wereld, om die waar te maken.

Ik geloof dat we spirituele wezens zijn, die een menselijke ervaring hebben.

We mogen boven ons mens zijn uitstijgen. Het aarde leven ‘onder controle’ hebben. Alle contrasten ervaren en er OK mee zijn.

Leren HOE je met de good – the bad – and the ugly omgaat, anders blijf je innerlijk gedoe ervaren, die jou alleen maar verder en verder verwijderen van je innerlijke wijsheid, de verbinding met jezelf, de helderheid en je leadership, die juist zo freakin’ nodig zijn in wereld. Met deze eigenschappen run jij jouw Imperium en breng je met jou business die verandering, die zo nodig is.

Soms spreek ik mooierds, die alles willen ontvangen, maar niet bereid zijn om ook het donker en de schaduwkanten van ons mens zijn te omarmen. 

Zo binnen, zo buiten. Wie mag jij nog meer ZIJN, om je verlangens, je impact, je moneylfow en je business waar te maken?

Waar is je business nog niet in lijn op een manier die klopt voor jou? 

Dus mooierd, nogmaals;
Wie moet jij ZIJN om je business 100% kloppend te maken? Wie moet je zijn om de visie die je hebt, te kunnen dragen? Het enige wat dat van jou vraagt, is om MEER jezelf te zijn. I know scary AF, but I’ve got your back.

Een business die 100% ALIGNED AF is;

Meer JIJ

en dus minder geouwesnitzelhoer, meer impact, meer plezier, meer soulmate clients, meer flow, meer vertrouwen, meer innerlijke rust en meer money

Wanneer is dit Mentorship iets voor jou?

 

> Wanneer je aan alles voelt dat jijzelf kleinhoudt, de handhandrem maar blijft aantrekken en je inziet dat je samen sneller gaat maar ook samen verder komt – hello ultieme short cut!

> Wanneer je bereid bent om mega eerlijk naar jezelf te kijken, the good, the bad en the ugly in jezelf te omarmen, want je weet dat die (onbewuste) energieën je mega tegenhouden in je groei als mens en ondernemer op dit moment.

> Wanneer je niet op zoek bent, naar die ene grote shift of die gouden pil, die zogenaamd alles verandert, maar bereid bent om iedere dag een kleine stap te zetten, het innerlijke werk te doen – iedere keer weer –  voor die nieuwe staat van zijn.

> Wanneer je coachable bent: open staat, jezelf durft te laten zien, delen wat er echt diep van binnen in jou leeft en wanneer je bereid bent om de goudeerlijke feedback, energetische en praktische tools te ontvangen.

 

Wanneer is dit Mentorship NIETS voor jou?

Dit is niet voor jou als je

> Niet bereid bent om compleet eerlijk naar jezelf én naar mij durft te zijn. Ondanks dat ik rete intuïtief ben en echt wel aanvoel, wanneer jij jezelf zit te saboteren, ik geloof enorm in zelfleiderschap nemen. Feminine Leaderschip all the way gorgeous, voor de resultaten waar je naar verlangt.

> Als je niet bereid bent om je huidige gedachtes en routines (comfortzone) wilt doorbreken. Eerst nieuw denke, voelen en doen, dan komen de nieuwe magische resultaten.  

> Als je op zoek bent naar een volgende strategie. Mijn job is om JOU nog meer JOU te laten zijn, een stevige container wordt, een manifesting powerhouse, zodat je elk verlangen wat je hebt waar maakt.  

> Als je nog geen 55.000 euro met je bedrijf hebt omgezet. 

Deze mooierds gingen je voor:

Monica neemt je werkelijk mee in het verhogen van je frequentie door super praktisch je te leren hoe je jezelf door een blokkade heen kunt schrijven of praten. Monica weet als geen ander je te inspireren om sterker te zijn dat wat er ook in je leven speelt. Ik heb echt geleerd om eerst het innerlijke werk te doen en erop te vertrouwen dat daarna de actie komt die dan ook écht geïnspireerd voelt…….Monica IS de ruimte waarin ik mijn groei kon ervaren.. haar energie alleen al is zo inspirerend… ze raakt simpelweg zonder
woorden al de volgende mooiste versie van jezelf aan. 

Heidi Westerveld

Samenwerken met Monica is magisch: ‘Mijn eigen business is echt een eigen afgestemde business geworden, binnen 4 maanden mijn omzet verdriedubbeld, meer vertrouwen in wie ik ben en wat ik doe, elke keer afstemmen met wie ik ben, wat ik wil en daardoor ook wat goed is voor mijn bedrijf en daarnaast ook meer rust, meer (zelf) liefde, meer openminded en inmiddels weet ik echt dat alles mogelijk is, als je dat besluit maar neemt, het begint bij een keuze – Ik kan Monica van harte aanbevelen! – Marlies, de trotse eigenaar van PrAUWd.

Marlies Schouten

Durven doen vanuit een diep zielsvertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme.
Waardoor er geen plek meer is voor angst.
Dat werkt heel bevrijdend voor mij.
Ik heb een eerste online intensive neergezet (betaald), waar deelnemers prachtige, onvergetelijke ervaringen en krachtige inzichten door hebben gekregen. Ze heeft mij ongelooflijk veel praktische tools meegegeven om integer en authentiek anderen te inspireren en te begeleiden
Rozemarijn Hamelink

Het meeste waardevolle aan ons traject, is het mogen voelen én ervaren dat mijn business ook echt op mijn voorwaarden mag gaan, zonder dat dit ten koste gaat van klanten of omzet. Beter nog; mijn omzet is gestegen en ik heb meer vertrouwen dat ik met klanten kan werken die ook écht resoneren met mijn werk en aanpak.
Monica is niet bang is om ook haar eigen pijnpunten te laten zien en vanuit daar mij mee te nemen in het bouwen van een succesvol bedrijf (een imperium in wording) welke geheel past bij mijn ideeën, leven.
Door haar ondersteuning had ik in mum van tijd mijn eerste online programma staan én gelanceerd met succes.
Monica heeft de gave om haar skills als business coach te combineren met aandacht voor spiritualiteit, bewustwording en ondernemen vanuit je eigen voorwaarden. Zonder dat het zweverig of vaag is, neemt Monica je mee in haar eigenwijze en succesvolle tools om je onderneming te laten bloeien. 

Ingrid Schoonveld

Jij badass, helemaal tot hier gekomen met lezen, boek dan asap die call, dan gaan we kijken wat ik voor jou kan betekenen. En eerlijk, we moeten matchen als Dudok appeltaart en munt thee, zo niet, verwijs ik je met liefde door naar 1 van mijn geweldige concullega’s.

 

Klaar voor leveltje extraordinary?

 

Boek dan hieronder je call met mij