Ik geloof dat we alles kunnen Zijn, Doen en Ontvangen waar we naar verlangen en ik geloof, dat je dit het beste kunt leren van mensen die jou voor zijn gegaan, die de resultaten hebben behaald waar jij naar verlangt. 

In deze coaching kijk ik mee naar hoe je business en leven nu doet en wat er voor nodig is om een uplevel te maken. Ik denk met je mee in alles en ik daag je uit om een shift te maken om een energetische match te worden met je ware verlangens. Aligned AF all the way baby!

Ben jij klaar om helemaal in die vrouw te stappen waarvan je altijd al hebt geweten dat je haar diep van binnen bent? Klaar om je verlangens en volgende dromen waar te maken? Of wil je je bestaande business wilt opschalen naar minimaal 6 figures….dan kan 1 op 1 werken met mij als je mentor en coach, precies de juiste move zijn.

 

Dit is wat ik voor je kan doen;

Ik help jouw herinneren wie je werklijk bent en het dan worden! 👊🏻 🤍 Ik daag op, support jou en deel alles met jou wat ik weet, ook wat ik ervaar en doorleefd heb, van het leven zelf of bij mijn eigen coaches. Ik kan met je brainstormen en ik kan orakelen. Ik help jou om dingen anders te zien, om in oneindige mogelijkheden te denken. Ik kan je helpen om je schaduwkanten te omarmen, zodat die niet meer in de weg staan om te doen wat je wilt  doen. Ik kan je begeleiden om je belemmerende overtuigingen om te buigen, for life!

Ik ben liefdevol f*cking straightforward als ik voel/hoor en zie, dat jezelf ook maar ergens klein zit te houden of jezelf zit te saboteren, dan deel ik dat met je. Dat vind je soms niet leuk, maar mijn commitment is: jou naar je next level te brengen. Ik help je je gaves, je intuitie en al je potentieel te ownen voor je next level in business en life! Ik kan met je delen wat voor mij wel en niet heeft gewerkt, zodat jij een hoop geld, tijd en energie kunt besparen.  

 

Leiderschap + Business mentorship (3-6 mnd)

Little sidenote: Ik werk alleen met mensen die bereid zijn om het werk te doen en gecommitteerd zijn om hun verlangens, a.k.a. hun gedroomde resultaten waar te maken.

Als jij resoneert met mijn energie en je wilt weten hoe onze samenwerking eruit gaat zien, stuur mij dan gerust een berichtje via Instagram of mail mij op info@monicajob.nl voor een zoomdate.

1 ding weet ik absoluut zeker mooierd, er is nog zoveel meer mogelijk voor jou én je business, ik kijk er naar uit om je te spreken,

Ik voelde een grote innerlijke drive om te gaan doen waarvoor ik hier op aarde ben… helemaal MEZELF zijn met daarbij de tijd en ruimte om er zowel voor mezelf, mijn dochter als mijn eigen bedrijf te zijn. Ik wilde vooral mijn leven gaan leven vanuit wie ik werkelijk ben. Monica neemt je werkelijk mee in het verhogen van je frequentie door super praktisch je te leren hoe je jezelf door een blokkade heen kunt schrijven of praten. Monica weet als geen ander je te inspireren om sterker te zijn dat wat er ook in je leven speelt. Ik heb echt geleerd om eerst het innerlijke werk te doen en erop te vertrouwen dat daarna de actie komt die dan ook écht geïnspireerd voelt…….Monica IS de ruimte waarin ik mijn groei kon ervaren.. haar energie alleen al is zo inspirerend… ze raakt simpelweg zonder
woorden al de volgende mooiste versie van jezelf aan. Monica is helemaal zichzelf, ze is het
voorbeeld van hoe je je mooiste leven kunt creëeren op jouw voorwaarden.

Heidi Westerveld

Voordat ik met Monica ging werken, was er een andere ik, een ander leven, er is zoveel veranderd, dat ik het niet met de juiste woorden kan omschrijven. Mijn mindset is veranderd, hoe ik naar de dingen kijk is veranderd, de shifts die hebben plaatsgevonden op energetisch niveau. Ja, dat heeft Monica gedaan. Ik voel hoe mij dat innerlijk heeft veranderd heeft en dat dit de basis is voor de rest van mijn leven, dit kan niemand mij meer afpakken. Ik weet dat dit er altijd gaat zijn, het hangt niet meer af van wat iemand anders zijn idee is over een businessplan of hoe ik business zou moeten doen. Dit is het.

Ilse van Meerbeeck

‘Door de samenwerking met Monica ben ik mij bewust geworden van het feit dat ik mezelf, op een bepaalde manier klein hou, ik mocht mijn Koninginne Kroon weer aannemen om door te kunnen groeien, naar meer omzet, fun, zonder hard werken, maar juist vanuit flow en liefde.

Zij heeft mij laten zien, dat ik goed bezig ben, op een manier die bij mij past, dat ik het niet buiten mijzelf hoef te zoeken. Ik raad het een ieder aan om met Monica samen te werken, zij stemt echt op jou af, dwingt niets af en voelt heel goed aan wat je nodig hebt om verder te komen. Ze geeft ruimte, vertrouwen, inzichten en daarmee vanzelf de groei waar je naar verlangt’ – onwijs bedankt voor alles’ 

Fleur Bakker

Het meeste waardevolle aan ons traject, is het mogen voelen én ervaren dat mijn business ook echt op mijn voorwaarden mag gaan, zonder dat dit ten koste gaat van klanten of omzet. Beter nog; mijn omzet is gestegen en ik heb meer vertrouwen dat ik met klanten kan werken die ook écht resoneren met mijn werk en aanpak.
Monica is niet bang is om ook haar eigen pijnpunten te laten zien en vanuit daar mij mee te nemen in het bouwen van een succesvol bedrijf (een imperium in wording) welke geheel past bij mijn ideeën, leven.
Door haar ondersteuning had ik in mum van tijd mijn eerste online programma staan én gelanceerd met succes.
Monica heeft de gave om haar skills als business coach te combineren met aandacht voor spiritualiteit, bewustwording en ondernemen vanuit je eigen voorwaarden. Zonder dat het zweverig of vaag is, neemt Monica je mee in haar eigenwijze en succesvolle tools om je onderneming te laten bloeien. 

Ingrid Schoonveld