De snelste manier om te komen waar je wilt zijn, is OM in die persoon te stappen.
 
Je droomt al jaren van een ander en fijner leven
Je voelt ook dat dit iets is, wat jij zelf kunt creëeren, maar wel van binnenuit.
Gevoelens als angst, wie-ben-ik-dan, je ego, nemen het nog net iets te vaak over
 
Je wilt eindelijk gewoon eens ECHT weten hoe jij vanuit je intuitie en een sterke connectie met je ziel, een nieuwe realiteit voor jezelf creëert? Dan ben je hier op de juiste plek. 🙌🏻 💜
 

Doe dan mee met deze 3 daagse helende, inspirerende, soul shifting journaling experience (deze geef ik minstens 2 keer per jaar en nu al voor het 3e jaar!)

Check it out:

  • Ontdek hoe je iedere dag je droomleven & biz creëert door te connecten met je intuitie – yep, your female wisdom!
  • Ontdek hoe je kunt creëren vanuit flow – uhm is er een andere manier dan? Don’t think so
  • Ontdek hoe je door boosheid en weerstand heen kunt schrijven om creatie weer de ruimte te geven – hallo ik deal gewoon met de shit die omhoog komt en ga er dwars door heen.
  • Ontdek hoe je dit praktische en energetische kunt gaan toepassen in je leven – mijn geheime methode hoe ik alles manifesteer waar ik naar verlang.
  • Ontdek hoe je in 2020 je verlangens waar maakt – zonder dat je je daar nog 1 minuut langer over hoeft te schamen of schuldig over hoeft te voelen.

 

Journalen is niets meer en minder dan sterke overtuigingen conditioneren.

Je overtuigingen bepalen je gedachtes. Je gedachtes worden je woorden. Je woorden worden je acties. Je acties worden je gewoontes. Je gewoontes worden je waarde. Je waarde bepaalt de uitkomst van het leven van je dromen.

Ik hou van deze vorm van persoonlijke ontwikkeling, zo simpel en zo effectief…..ik neem je graag mee in deze magie!

 

Change your way of thinking & you will change your life!

Journalen zet je in om nog dieper in contact te komen met wat je echt wilt, je geeft jezelf toestemming op een veel dieper niveau, je unleashed met journalen wat ECHT in jou leeft, het komt er gewoonweg veel makkelijker uit 👊🏻💜

 
Wanneer je heel duidelijk je intenties op schrijft, jouw kristalheldere intenties, is dat wat werkt! We zwakken onze droom af en vermijden wat we ECHT willen, want we zijn bang dat het niet uitkomt dat het niet gaat lukken, of dat we het niet verdienen….
 
Alles waar je simpelweg naar verlangt, kun je naar je toe schrijven. Of dat nu is om af te vallen, om schuldenvrij te worden, om je business een boost te geven, om een waardevolle relatie te hebben, of om meer geld naar je toe te laten stromen! Je kunt dit op ieder gebied in je leven toepassen.
 
 

Over mij

Wat ik zeker weet is dit: Je verlangens zijn een veilig begeleidingssysteem. Journalen is een geweldige manier om te connecten met je ziel en je ware verlangens.
 
Men, als ik dit jaren geleden wist 😉 Journalen heeft mij ontzettend veel gebracht. Niet alleen heb ik nu het leven & de business waar ik altijd van gedroomd hebt, maar het heeft mij ook meer vertrouwen gebracht, gevoelens van schaamte en schuld getransformeerd naar liefde en een mega manifestatiekracht heb ik er door ontwikkeld.
 
Schrijf je leven naar realiteit, dat is wat ik doe. Zo ben ik een keer op vakantie naar Curacao geweest met mijn gezin, een maand lang, in een fantastische villa met zwembad en voldoende vakantiegeld. Ik ben een keer naar Amerika geweest om een event bij te wonen, sta ik op de cover van het boek Natuurlijk Rood Haar van Hanne van der Woude, ben ik schuldenvrij & heb ik mijn gave appartement in Rotterdam moeiteloos verkocht – het verkoopbord hoefde niet eens aan het raam gehangen worden. 
 
Het dagelijks opschrijven wat je verlangens zijn werkt magisch! Ik ging steeds meer en meer toelaten, meer en meer shiften in mijzelf en meer en meer manifesteren. A.K.A. Manifesting like a MOJO 👊🏻💜  
 
Dat gun ik jou ook!

 
 
 
 
Wat anderen zeggen over deze Journaling 3 daagse
 
‘Ik heb zeker genoten van deze Intensive. Het dagelijks een moment helemaal offline zijn is heerlijk. Geeft me rust, overzicht en vertrouwen. Keuzes maken wordt zoveel makkelijker. Blijvertje dus 💜’ – Jeanette Rookhuizen
 
Ik heb genoten van deze 21-daagse. Wat een inzichten en een rust levert dit je op 💗. Ik volg consistent mijn💖om dat te manifesteren waar ik blij van wordt namelijk rust en tijd voor mezelf🤗. Bedankt Monica en de rest voor alle mooie inzichten, have a nice day! Liefs Kaat💞- Karen Jessop
 
‘Deze dagen hebben mij overzicht gebracht én aanvulling op een andere training die ik volgde. Mooi om te zien dat het ene het andere aanvulde. Wat ik de afgelopen periode heb geleerd en opgeschreven is dat het zo belangrijk is om mijn eigen energie voorop te stellen. Aan de hand van de schrijfoefeningen kon ik daar ook weer concrete acties aanhangen zoals een stukje schrijven, mijn Reiki-oefeningen doen, kaartje trekken, mijn dagindeling aanpassen’. Conny Marree
 
‘Wat was het leuk en leerzaam om mee te doen. Soms geen antwoord kunnen geven en soms een pagina vol geschreven 💝. Ik mag groot gaan denken, voelen, vragen, acteren en manifesteren. Journalen helpt mij hier zeker mee dus ik mag tijd en ruimte maken voor mijn innerlijke gesprekken en deze ook serieus nemen 🙏🏼 dank je wel lieve Monica voor dit mooie avontuur ❤️’ – Priscilla Massaar
 
‘Wat een prachtige en intense reis was dit. Dank je wel voor deze ruimte die je me hiermee gegeven hebt om ruimte voor mezelf te creëren. 
Een prachtige manier om diep en liefdevol in contact te zijn met mezelf, mijn energie, mijn ziel. En er dan ook echt elke dag een stukje in te kunnen handelen. Wow, weer heel wat (schijn)hobbels genomen en ervaren dat het helemaal goed is in het proces van groter, ruimer, wijzer, liefdevoller, daadkrachtiger, prachtiger, geweldiger (en voor mij zeker ook vrouwelijker) ZIJN.
Namasté lieve Monica.’ – Rozemarijn Hamelink
 
‘Dankjewel Monica Job, het bracht bewustwording. Ineens heb ik openbaar dingen gedeeld, wat ik eerder niet durfde. Er kwam een vervelende situatie tussendoor, dit kostte en kost mij veel energie. Daardoor waren er dagen bij dat het schrijven echt niet lukte, maar toch lokt mijn notitieboekje me elke keer. En wilde het met de journal vragen niet lukken, dan schreef ik een paar dingen waar ik dankbaar voor ben op. Dit werkt voor mij heel goed. Ik heb mooie inzichten gekregen en ben er nu rustig aan mee bezig mezelf meer te laten zien.’ – Saskia Swart
 
Hoe, wat & waar?
Vanaf maandag 19 Oktober ontvang je 3 dagen achter elkaar een masterclass. Het gaat nooit om wat je doet, maar om wie je moet zijn om. Je verlangens zijn een veilig begeleidingssysteem, vertrouw je verlangens. Zet je ziel en daarmee je verlangens AAN en dat zorgt er keer op keer voor dat jij alles uit je dag haalt én die je in een staat van ZIJN brengt, waarmee je alles kunt ZIJN, doen en ontvangen, waar je naar verlangt. 
 
Doe je mee, mooierd? Ik zie je heel graag 19 Oktober