Wil jij leven en ondernemen op jouw voorwaarden & echt gaan voelen dat alles mogelijk is?

Gun jezelf deze krachtige online training

…Hoe gelukkig en tevreden jij bent met jezelf en je bedrijf

start bij de manier waarop jij denkt… 

De dromen en verlangens die je hebt, zijn echt. Jij mag hierop vertrouwen. Vertrouw je intuïtie. 

Het schrijven of journalen zoals ik dan graag noem; zet je in, om nog dieper in contact te komen met wat je echt wilt, je geeft jezelf toestemming op een veel dieper niveau, je unleashed met journalen wat ECHT in jou leeft, het komt er gewoonweg veel makkelijker uit 😉

We hebben de gewoonte, of automatisme om een stapje terug te doen in onze dromen en wensen en vermijden zo wat we ECHT willen. We nemen genoegen met minder…

In dit online programma krijg je een kickstart in het conditioneren/ eigen maken van (nieuwe) sterke overtuigingen, simpel en effectief. Overtuigingen die jou helpen bij het realiseren van jouw droomleven.

Je overtuigingen bepalen je gedachtes. Je gedachtes worden je woorden. Je woorden worden je acties. Je acties worden je gewoontes. Je gewoontes worden je waarde. Je waarde bepaalt de uitkomst van het leven van je dromen.

…Change your way off thinking & you will change your life…

Alles waar je simpelweg naar verlangt, kun je naar je toe schrijven

Goh, als ik dat jaren geleden wist 😉

Journalen heeft mij ontzettend veel gebracht.

Niet alleen heb ik nu het leven & de business waar ik altijd van gedroomd hebt, maar het heeft mij ook zelfvertrouwen gebracht, mijn gevoelens van angst, schaamte vervangen door liefde. En wat een manifestatiekracht heb ik ontwikkeld. Het dagelijks opschrijven van je verlangens werkt magisch! Ik ging steeds meer en meer toelaten, meer en meer shiften in mijzelf en meer en meer manifesteren.

Ik leg je er alles over uit & ik geef je de tools

Verlang jij naar een leven en business waarin je nog meer jezelf kunt zijn? 

In deze training:

  • Schrijf je jouw visie voor jezelf & je bedrijf, zodat je betere (afgestemde) keuzes kunt maken.
  • Ontzooi jij je van alle beperkende gedachtes die jou nu nog tegenhouden
  • Ontdek je hoe je al schrijvend meer en meer in de creatieflow komt
  • Ga je leren hoe je door je boosheid heen kunt schrijven
  • Leer je prioriteiten stellen, orde in de chaos aan te brengen en omgaan met je kostbare tijd, door alleen nog maar te doen wat ECHT belangrijk is voor jou


Ik vraag je in deze training om compleet eerlijk te zijn met jezelf,

zodat je die shift kunt maken, van waar je nu bent, naar waar je wilt zijn

‘Inspirerend, liefdevolle schop onder mijn bips! Bewust contact met jezelf, wensen vanuit je hart, manifesteren en bovenal praktisch!’ – Wendy Reijnhoudt

‘Diepgang, praktisch, uitnodigend, overzichtelijk, liefdevol & humor’ – Heidi Westerveld

‘Richtinggevend, orde scheppend in de chaos in mijn hoofd, daardoor helderheid en nieuwe inspiratie vanuit mijn gevoel, manifestatiekracht. Het zet mij echt aan om nu iedere ochtend te schrijven, als is het maar 5 minuten’. – Agniet Steur

Ben je er klaar voor?

€97,00 €47,00 ex. BTW

Meld je HIER aan & start direct