…Wie anders dan mijn soulmate clients kunnen jou vertellen, wat het jou precies oplevert, als je met mij werkt…

‘Door de samenwerking met Monica ben ik mij bewust geworden van het feit dat ik mezelf, op een bepaalde manier klein hou, ik mocht mijn Koninginnen Kroon weer aannemen om door te kunnen groeien, naar meer omzet, fun, zonder hard werken, maar juist vanuit flow en liefde.

Zij heeft mij laten zien, dat ik goed bezig ben, op een manier die bij mij past, dat ik het niet buiten mijzelf hoef te zoeken. Ik raad het een ieder aan om met Monica samen te werken, zij stemt echt op jou af, dwingt niets af en voelt heel goed aan wat je nodig hebt om verder te komen. Ze geeft ruimte, vertrouwen, inzichten en daarmee vanzelf de groei waar je naar verlangt’ – Zo blij met jou’

Fleur Bakker

Mijn grootste probleem was het zien van mijn waarde voor anderen. Het meest waardevol was voor mij, naast praktisch wat kun je aanbieden en hoe, vooral de support en het laten inzien wat je kan en waard bent en daarbij de tools om hier ook elke keer weer naar terug te kunnen gaan als het weer even niet lukt of als je het weer even niet voelt. Ik heb eruit gehaald dat het echt bij jezelf begint. Daar gebeurt het en daar kun je echt wat aan doen. Zorgen dat je je goed voelt en echt je waarde voelen en inzien. Ik vond het heel waardevol dat we in een fijne kleine groep werkten. De herkenbaarheid bij de anderen, zo fijn om met elkaar te delen wat je allemaal doormaakt en meemaakt. Super waardevol dat het zo veel verder gaat dan alleen het praktische. Monica is echt een super motivator, spreekt uit eigen ervaring, weet precies wat er bij je speelt en haalt dat boven tafel en geeft je hele fijne tools om blijvend aan het werk te kunnen aan jezelf en je bedrijf.’
Kristel Kuiper

“Voor krachtige licht-verschuivingen in je business moet je bij Monica zijn. Een frisse en dynamische energie die ze in al haar diensten brengt, en die je zullen inspireren en ondersteunen op jouw uniek pad. Ik leerde Monica kennen via haar journaling-aanbod en heb er nog geen tel spijt van gehad. Simpele oefeningen brengen groot succes. Laat je verleiden door de charme van deze roodharige tovenares en vooral: enjoy the ride!” – Steffi Pieters

Steffi Pieters

‘Ik zat vast en was alleen rondjes aan het draaien. Ik zocht een coach die zowel een spirituele instelling heeft en die een praktische vertaalslag kon maken en dat vond ik bij Monica. Zij heeft mij geholpen om uit te vinden wat ik heel graag doe én met gemak én zij heeft mij echt laten ervaren hoeveel er mogelijk is als je durft te kiezen en de rest gebeurde eigenlijk als vanzelf’. – Judith Verschuren.

Judith Verschuren

 ‘Ik heb mijn hele beeld van mezelf, mijn leven en mijn (toekomstige) realiteit kunnen omdraaien, ik ben uit mijn oude ik ‘gebroken’  en sindsdien stroom ik. Dat ontvangen makkelijk is, dat er altijd een meest logische volgende stap is en dat ontvangen voor mezelf, vanuit liefde voor mezelf, mij een stromende, levendige, vreugdevolle energie geeft, waardoor ik steeds meer moois aantrek. Monica, je bent zo helder in je uitleg en je stelt precies de vragen waardoor ik bewust word van hoe iets in mij leeft. Daarnaast vind ik je business-aanpak heerlijk verfrissend en ben je een fijn mens!’ – Angela

Angela Ruijer

Voordat ik met Monica ging werken, was er een andere ik, een ander leven, er is zoveel veranderd, dat ik het niet met de juiste woorden kan omschrijven. Mijn mindset is veranderd, hoe ik naar de dingen kijk is veranderd, de shifts die hebben plaatsgevonden op energetisch niveau. Ja, dat heeft Monica gedaan. Ik voel hoe mij dat innerlijk heeft veranderd heeft en dat dit de basis is voor de rest van mijn leven, dit kan niemand mij meer afpakken. Ik weet dat dit er altijd gaat zijn, het hangt niet meer af van wat iemand anders zijn idee is over een businessplan of hoe ik business zou moeten doen. Dit is het.

Ilse van Meerbeeck

Dit zijn enkele berichtjes die ik spontaan via verschillende Social Media kanalen heb gekregen 

Weet je genoeg?

Klaar om alles te ontvangen waar je naar verlangt? You badass, love it!

Boek dan je matchcall hieronder

 

Let’s talk mooierd

Momenteel kun je op de volgende manieren met mij werken;  in mijn 1 op 1 Leiderschap – Business Mentorship ( 6 maanden ) of in de Soul & Business Academy ( 6 maanden ). De volgende ronde start in Maart 2022  (de 6e ronde alweer 💃👑❤️)

Als je nog gedoe ervaart rondom geld, dan is wellicht mijn online programma Start attracting Money, Honey, wat jij nu nodig hebt. 

Wanneer je een call boekt, kijken we samen wat op dit moment het beste bij jou zou passen. Als ik denk dat we geen match zijn, stuur ik je met liefde door naar iemand anders.