Over Mij

Hi,

Mijn naam is Monica en ook ik, dacht op een bepaald moment dat ik mijzelf kwijt was, dat ik reddeloos verloren was,…….maar nee hoor, mijn ware zelf was altijd al hier, mijn ware zelf was begraven onder culturele conditioneringen, begraven onder de meningen van anderen, diepgewortelde patronen, de onjuiste conclusies die ik als kind had getrokken over wie ik dacht, dat ik moest ZIJN.

I freakin’ hit rock bottom

Aha – Check! Ik hoefde niet op zoek naar mijzelf, ik hoefde alleen maar terug te keren naar mijzelf. 

Dus ik besloot om dat te gaan doen. Om in mijn ZIJN, thuis te komen. Ik nam weer leiderschap over mijn eigen leven en dromen. Langzaam haalde ik 1 voor 1 mijn dromen uit de prullenbak, liet ik liefde meer en meer stromen en begon ik mijn mind te herprogrammeren. 1 van die dromen was om een platform te creëren en 100.000 mensen inspireren om een leven en business te realiseren waar hun hart van in de fik staat.

Ik ben inmiddels een expert in het herprogrammeren van je mind, je energie shiften & helemaal in lijn komen met je ware ik (ZIJN) zodat je een match wordt voor alles waar je naar verlangt.

Ik geloof dat iedereen een leven en business kan realiseren waar je hart echt van in de fik staat, mits je bereid bent om het innerlijke werk te doen en natuurlijk de afgestemde acties neemt.

Vandaag de dag ben ik Energetische Leiderschaps & Business Mentor, een all around persoonlijke ontwikkelingsnerd met een missie om praktische spiritualiteit super mainstream te maken. Ik begeleid vrouwelijk ondernemers, thought leaders, pioniers & toekomstcreators, in hun bewustzijn, in krachtige keuzes maken,  in hun innerlijk weten, in hun mindset, zodat er een nieuwe ruimte ontstaat voor next level thinking & next level groei.

 

Laatste stap naar vrijheid…

Ik begeleid jou naar jouw nieuwe staat van ZIJN – waarin next level thinking, groei & resultaat mogelijk is.

Het pad wat jij nu bewandeld, heb ik ook bewandeld en dat helpt mij om de weerstanden, de angsten, de obstakels die jij onderweg tegenkomt te begrijpen en deze samen met jou op te lossen. Ik breng je terug naar jouw pure ZIJN. We ontdekken wat werkt voor jou en samen zetten we de volgende, afgestemde, logische & desnoods strategische stap, we volgen keer op keer het spoor van de koekkruimels, zodat jij  vrijheid ervaart en een business (verder) bouwt waarin jij alleen die dingen doet die je het allerliefste doet.

 

Wat je echt moet weten over mij…

Ik ben een echte Rotterdamse, straight forward, funny & spiritueel AF, maar wel met mijn sneakers op de grond. De ‘Niet lullen Maar Poetsen Modus’ – staat (bijna) altijd aan en die zet ik ook bij mijn klanten aan, altijd vanuit liefde. Ik ben intuïtief, hoogbewust, helderwetend & heldervoelend, recht voor zijn raap en superlief, voor sommige mensen is dat de ideale gouden combi ;-). Ik geloof erin, dat succes van binnen naar buiten werkt. Intunen, afstemmen en dan aligned action nemen om zo tot geweldige resultaten te komen. Resultaten behalen met mijn klanten is het allerbelangrijkst voor mij & ik committeer mijzelf daar voor de volle 100% aan.

 

Persoonlijk;

Ik ben al 25 jaar samen met de liefde van mijn leven en we hebben 2 heerlijke kids, een koningswens. Curacao is ons 2e huis. Ik loop het liefst op sneakers, Nike Air Max ;-). Ben gek op mango & hou niet van slap gelul. Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling is denk ik mijn grootste verslaving ;-). Zo heb ik mijn Mode Management opleiding afgerond & als je mijn laptop opent, vind je altijd wel een programma of cursus open staan die ik op dat moment aan het volgen ben en vlak in de buurt vind je een ouderwets schrift met mijn favo Swarovski pen. #eeuwigestudent #loveit. Verder hou ik van films, liefst waargebeurd, strandwandelingen maken bij zonsondergang, schrijven, lachen totdat je buikpijn krijgt en touren in mijn Mustang uit ’67 (wat nu nog een ubercoole VW bus is) langs prachtige kustlijnen.

 

Let’s connect

Voel je dat ik de persoon ben, die jou kan begeleiden naar dat volgende niveau van dromen waarmaken? Neem dan contact op met mij. Ik kom dan binnen 48 uur bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!

 

Xo, Monica