Over Mij

Hi,

Mijn naam is Monica en ook ik, dacht op een bepaald moment dat ik mijzelf kwijt was, dat ik reddeloos verloren was,…….maar nee hoor, mijn ware zelf was altijd al hier, mijn ware zelf was begraven onder culturele conditioneringen, begraven onder de meningen van anderen, de onjuiste conclusies die ik als kind had getrokken over wie ik dacht, dat ik moest ZIJN.

I freakin’ hit rock bottom

Aha – Check! Ik hoefde niet op zoek naar mijzelf, ik hoefde alleen maar terug te keren naar mijzelf. 

Dus ik besloot om dat te gaan doen. Om heerlijk bij mijzelf, in mijn ZIJN thuis te komen. Ik nam weer leiderschap over mijn eigen leven en dromen. Langzaam haalde ik 1 voor 1 mijn dromen uit de prullenbak, liet ik liefde meer en meer stromen en begon ik mijn mind te herprogrammeren. 1 van die dromen was om een platform te creëren en 100.000 mensen inspireren om een leven en business te realiseren waar hun hart van in de fik staat.

Ik ben inmiddels een expert in het herprogrammeren van je mind, je energie shiften & helemaal in lijn komen met je ware ik (ZIJN) zodat je een match wordt voor alles waar je naar verlangt.

Ik geloof dat iedereen een leven en business kan realiseren waar je hart echt van in de fik staat, mits je bereid bent om het innerlijke werk te doen en natuurlijk de afgestemde acties neemt.

Vandaag de dag ben ik Energetische Leiderschaps & BusinessCoach, een all around persoonlijke ontwikkelingsnerd met een missie om dit en down to earth spiritualiteit mainstream te maken. Ik begeleid vrouwelijk coaches, lichtwerkers, empath leaders, pioniers & toekomstcreators, in hun bewustzijn, in krachtige keuzes maken,  in hun innerlijk weten, in hun mindset, zodat er een nieuwe ruimte ontstaat voor next level thinking & next level groei.

 

Laatste stap naar vrijheid…

Ik begeleid jou naar jouw nieuwe staat van ZIJN – waarin next level thinking, groei & resultaat mogelijk is.

Het pad wat jij nu bewandeld, heb ik ook bewandeld en dat helpt mij om de weerstanden, de angsten, de obstakels die jij onderweg tegenkomt te begrijpen en deze samen met jou op te lossen. Ik breng je terug naar jouw pure ZIJN. We ontdekken wat werkt voor jou en samen zetten we de volgende, afgestemde, logische & desnoods strategische stap, we volgen keer op keer het spoor van de koekkruimels, zodat jij  vrijheid ervaart en een business (verder) bouwt waarin jij alleen die dingen doet die je het allerliefste doet.

 

Wat je echt moet weten over mij…

Ik ben een echte Rotterdamse, straight forward, funny & spiritueel AF, maar wel met mijn sneakers op de grond. De ‘Niet lullen Maar Poetsen Modus’ – staat (bijna) altijd aan en die zet ik ook bij mijn klanten aan, altijd vanuit liefde. Ik ben helder, heel eerlijk, recht voor zijn raap en lief, voor sommige mensen is dat de ideale gouden combi ;-). Ik geloof erin, dat succes van binnen naar buiten werkt. Intunen, afstemmen en dan aligned action nemen om zo tot geweldige resultaten te komen. Resultaten behalen met mijn klanten is het allerbelangrijkst voor mij & ik committeer mijzelf daar voor de volle 100% aan.

 

Serieuze koekkruimel verslaving…

Ik ben al 25 jaar samen met de liefde van mijn leven en we hebben 2 heerlijke kids, een koningswens. Ik heb een serieuze koekkruimel verslaving, die in zo’n leuk rood/wit geblokt puntzakje, iedere vrijdag vers op de markt. Ik doe graag yoga, fitness & hou van superlekker en gezond eten. Curacao is ons 2e huis. Ik loop het liefst op sneakers, Nike Air Max ;-).  Verder hou ik van waargebeurde verhalen lezen en bekijken, strandwandelingen maken bij zonsondergang, schrijven, diepgaande gesprekken, persoonlijke ontwikkeling en touren in mijn Mustang uit ’67 (wat nu nog een ubercoole VW bus is) langs prachtige kustlijnen.

 

Let’s connect

Voel je dat ik de persoon ben, die jou kan begeleiden naar dat volgende niveau van dromen waarmaken? Neem dan contact op met mij. Ik kom dan binnen 48 uur bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!

 

Xo, Monica