Over Mij

Over mij

Jarenlang hield ik vast aan de ‘ik-ben-niet-goed-genoeg-leugen en heb ik mij vooral gehouden aan de code doe-maar-normaal-dan-doe-je-al-gek-genoeg, tot het moment dat ik mijn dochter van, toen 2 jaar, wegduwde omdat ik haar energie niet kon handelen, ik was volledig mijzelf kwijt.

I hit freakin’ rock bottom

Ik was klaar met mijn wielige staat van ZIJN – dit moest anders

Toen begon ik aan mijn reis, ik kwam thuis, ik kwam echt thuis bij mijzelf. Ik haalde mijn dromen 1 voor 1 uit de prullenbak, voelde liefde meer en meer stromen en ik begon mijn mind te herprogrammeren. 1 van die dromen was om een platform te creëren en 100.000 mensen inspireren om een leven en business te realiseren waar hun hart van in de fik staat.

Ik ben een expert in het herprogrammeren van je mind, je energie shiften & helemaal in lijn komen met je ware ik (ZIJN) zodat je een match wordt voor alles waar je naar verlangt.

Ik geloof dat iedereen een leven en business kan realiseren waar ja hart echt van in de fik staat

Dat begint in je mooie koppie – Change the way you think & you will change your life – #forsure

En een business waar je hart van in de fik staat is eigenlijk heel simpel: maak er geen gedoe van, het is vooral DOEN, vanuit geïnspireerde actie & nooit opgeven.

 

Laatste stap naar vrijheid…

Ik begeleid jou naar jouw nieuwe staat van ZIJN – waarin next level thinking, groei & resultaat mogelijk zijn.

Het pad wat jij nu bewandeld, heb ik ook bewandeld en dat helpt mij om de weerstanden, de angsten, de obstakels die jij onderweg tegenkomt te begrijpen en deze samen met jou op te lossen. Ik breng je terug naar jouw authentieke ZIJN. We ontdekken wat werkt voor jou en samen zetten we de volgende, logische & strategische stap, we volgen keer op keer het spoor van de koekkruimels, zodat jij  vrijheid ervaart en een business (verder) bouwt waarin jij alleen die dingen doet die je het allerliefste doet.

 

Wat je echt moet weten over mij…

Ik ben een echte Rotterdamse, dus de ‘Niet lullen Maar Poetsen Modus’ – staat (bijna) altijd aan en die zet ik ook bij mijn klanten aan. Ik ben helder, heel eerlijk, recht voor zijn raap en lief, voor sommige mensen is dat de ideale gouden combi ;-). Ik geloof erin, dat succes van binnen naar buiten werkt. Intunen, afstemmen en dan aligned action nemen om zo tot geweldige resultaten te komen. Resultaten behalen met mijn klanten is het allerbelangrijkst voor mij & ik committeer mijzelf daar voor de volle 100% aan.

 

Serieuze koekkruimel verslaving…

Ik ben al 24 jaar samen met de liefde van mijn leven en we hebben 2 heerlijke kids, een koningswens. Ik heb een serieuze koekkruimel verslaving, die in zo’n rood/wit geblokt puntzakje, iedere vrijdag vers op de markt. Met yoga, fitness, superlekker en gezond eten, kan mijn lijf deze verslaving handelen. Curacao is ons 2e huis, ik loop het liefst op sneakers, Nike Air Max 😉  waargebeurde verhalen lezen en bekijken, starndwandelingen bij zonsondergang, schrijven, diepgaande gesprekken, persoonlijke ontwikkeling en touren in mijn Mustang uit ’67 (wat nu nog een ubercoole VW bus is) langs prachtige kustlijnen.

 

Let’s connect

Denk je dat ik de coach ben die jou kan helpen om die next level dromen waar te maken? Neem dan contact op met mij. Ik kom dan binnen 48 uur bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!

 

Xo, Monica