Er zijn 2 manieren hoe je kunt omgaan met het ‘gedoe’ wat je in je business wel eens tegenkomt;

– Je kunt iets proberen te blijven oplossen vanuit de oude manier; je gaat letterlijk in het probleem staan – je blijft er maar mee malen en piekeren in je hoofd en je douwt jezelf er doorheen om toch een oplossing te vinden. Wat vaak resulteert in ontevredenheid – want het gewenste resultaat blijft uit.

– Of, het benaderen vanuit het ‘nieuwe’ ondernemen; vertrouwen dat de oplossing er allang is, je hoeft je er alleen maar voor open te stellen. Vertrouwen dat er altijd voor je gezorgd wordt. Vertrouwen dat er altijd klanten zijn – afgestemde actie nemen, vertrouwen hebben dat het wel goed komt. Wat veel vaker resulteert in wel het gewenste resultaat en een fijnere manier van ondernemen.

Wat veel ondernemers doen, is op het moment dat er ‘een probleem’ zich voordoet, bijvoorbeeld bij; 

Te weinig aanmeldingen
Te weinig omzet
Niet zichtbaar genoeg zijn

Wat je hiermee doet is, je energie (maar blijven) verbinden aan dat ‘probleem’, op deze manier wordt het onderdeel van jezelf en sleep je het van minuut tot minuut met je mee.

Wat resulteert in steeds in je hoofd te blijven zitten, malen, piekeren en daardoor blijf je ermee verbonden.

Wat je eigenlijk doet, is het ontkennen van wie jij werkelijk bent. Het kan zelfs zo zijn, dat je onbewust een bevestiging zoekt, dat jij ergens slachtoffer van bent, in de hoop dat iemand of iets, er een oplossing voor heeft.

Ja, oh man, dat brein van ons soms.

Maar eigenlijk;​​​​​

>> Ontken je dat je een krachtige creator bent
>> Ontken je je ziel hierin
>> Ontzeg je jezelf, het weten, dat er altijd​​​ hulp
 en begeleiding vóór je aanwezig is, je moet er alleen wel om vragen.
>> ONTKEN je je intuïtie hierin, ​om die eens de ruimte te geven, zodat je het eens kunt onderzoeken bij jezelf en de antwoorden tot je kunt laten komen.

Blijven er resultaten uit?

Stel bijvoorbeeld vragen als;


Wat gebeurt er nu?
Wat voel ik nu precies?

Waarom denk ik dat er geen aanmeldingen zijn?
Spreek ik, wel echt mijn waarheid?
Wat moeten mensen echt weten over dit programma/ deze workshop/ van mij?

Schrijf de antwoorden uit, en schenk aandacht aan wat er omhoog komt bij je.

Zolang je de oplossing of antwoorden voor wat dan ook blijft zoeken in je hoofd, zul je het geneuzel in stand houden. Stop met jezelf in die onmacht en hopeloosheid te storten.

Ga terug naar je ziel, naar je intuïtie.


Sinds ik meer en meer mijn intuïtie ben gaan toelaten in mijn leven en business is het een freakin’ feestje. 
Meer en meer weet, zie, voel en ervaar ik, dat het allemaal zo F*cking maakbaar is, ik kan gewoon kiezen voor hoe ik mij wil voelen, hoe ik wil dat dingen gaan en gaan gebeuren. 

Ik laat mij niet meer vastzetten in oude gedachtes, het denken binnen de kaders, van hoe iets hoort, niet in schaarste of tekort denken. Of erger, dat je ego met je aan de haal gaat. Echt, tip nr. 1. in business, haal je ego eruit.

Nee, in plaats daarvan, ben ik echt afgestemd en neem ik een beslissing vanuit mijn ZIJN. Ik kan sneller uit het drama en gedoe stappen en heb een mega groot vertrouwen dat de oplossing, antwoord, liefde, overvloed komt. 
Het komt ook echt altijd allemaal goed. 

Begrijp me goed, een leven en business opbouwen is HART werken, dat vraagt van alles van je, maar vanuit je ware bron ondernemen is wat mij betreft, voor, ons type mensen, de enige manier die wel werkt. ( ik ben daar het bewijs van ).


Op deze manier ben en blijf ik, heer en meester over mijn leven en business, ik kies voor het nieuwe ondernemen! #BOOYAH 

Waar kies jij voor? 
​Wil je dat hier met mij delen?

 

4 Oktober 2019 – Bring it on!
Dit is hét business event voor de spirituele ondernemer. Een hele dag aan jouw next level staat van ZIJN werken en AAN je business werken. Ja, het gaat echt hand in hand. Je sleept namelijk altijd jezelf mee in je bedrijf. 

Ik zie het nog te vaak om mij heen gebeuren, prachtige ondernemers, maar ze hebben nul ( of verre van ideaal en levensvatbaar ) omzet. 
​Hoe dan? Denk ik bij mijzelf! 
​Waar het om gaat met een bedrijf runnen is dat je weet hoe je met jouw gaves en kwaliteiten geld kunt verdienen…en daar zitten zo ontzettend veel oordelen op. 

In mijn baan in loondienst verkocht ik g-star jeans, easy peasy, maar holy moly, toen ik in mijn bedrijf mensen wilde uitnodigen om met mij te werken, bleek dat toch een heel ander verhaal te zijn. En precies dat oude BS verhaal mag je ECHT achterwege gaan laten en IN die persoon stappen die je diep van binnen bent. 

We gaan je mind herprogrammeren.
Je gaat een nieuwe, grotere staat van ZIJN voelen in jezelf, zodat je ook die next level acties kunt nemen.

Klaar om echt next level te gaan?
Meld je vandaag dan nog aan. Klik HIER voor je ticket.​​​​


Ik wens je een heerlijke dag en vast een mooi weekend,
Xo,
Monica