OMG, ik deelde van het weekend een script over overvloed & ik kreeg daar behoorlijk veel reacties op, zelfs in mijn inbox op facebook.

Mocht je het gemist hebben, kun je HIER het script ook lezen.

En het is interessant om te kijken waar dit vandaan komt, right?

Een vraagje aan jou:​​
Op welke plek hou jij je klanten als het aankomt om geld naar je toe te laten stromen?
Vaak wordt er gezegd, dat er geen geld is, maar hoe sta jij er werkelijk zelf in?
Wat zijn jouw energetische grenzen/ blokkades als het op geld aankomt?
Waar laat jij het geld nog niet naar je toestromen?
Hier kun je ook eens over gaan journalen 😉

Kijk, als business boss babes weten wij wat ervoor nodig is om te groeien en bloeien. Wij weten dat we tijd, geld en energie in onze dromen ‘moeten’ stoppen zodat ze ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Wij weten dat gratis informatie ons nooit gaat helpen aan meer dan €100.000 omzet per jaar.

Wij weten dat geld door ons heen moet stromen, hoe meer energetische ruimte we innemen, hoe meer we kunnen ontvangen.

Wij weten hoe het voelt om een x bedrag te investeren in onszelf. 

Wij weten dat wij ook keer op keer in in onszelf ‘moeten’ investeren, want hoe kunnen we dat anders in godsnaam van onze klanten wel verwachten die op hun beurt weer investeren in onze diensten en producten.

En toch zijn er soms van die momenten dat de onzekerheid toeslaat, het gevoel van: ‘Ik ben niet waardevol genoeg’ en dan doe je weer een belachelijk aanbod, met teveel bonussen of zo erbij….

Been there done that

Laats had ik een gesprek met een klant, die dus bonus op bonus deed en vervolgens veel te laag in haar prijs zat….maar wat zegt dat nu?

Dat zegt 1 dat ze zichzelf nog niet op waarde schat, maar dat is ook niet erg, daar mag je in groeien, maar daar zit ze ook voor bij mij.

En 2. Waarom je mag afleren om nog langer te schikken in je prijs of in je aanbod.

Ik heb dit ook gedaan en ik vertel je graag waarom ik dit niet meer doe…..

Ik gaf het signaal af dat ze het ‘niet’ echt konden betalen, dat ik eigenlijk niet geloof dat jij geld kunt verdienen door simpelweg jezelf te zijn.

How wack is that?! Really?

Je kunt vandaag iets bedenken, het morgen lanceren en er diezelfde dag geld mee verdienen, doe waar je hart van in de fik staat.

Er zijn oneindig veel plekken waar we kunnen ontvangen, in overvloed.

En door altijd maar kortingen te geven of echt teveel weggeven, versterk je dat gevoel dat ze het ‘niet’ echt kunt betalen en hou je ze klein, hou je ze op die plek, die plek waar ze niet kunnen transformeren.

Ik wil je ook NIET op die plek houden……ik wil dat je die persoon wordt die je hoort te ZIJN.
Die bevlogen, krachtige creator die leeft vanuit vertrouwen, vanuit overvloed en doet wat nodig is om je dromen waar te maken.

Die prachtige persoon die weet dat als zij ECHT iets wilt, die beslissing in vertrouwen DURFT te nemen, dat het geld zich manifesteert op werkelijk magische wijze en precies op haar pad komt op het moment dat ze het nodig heeft. Want het IS er altijd. Ze moet het alleen even zien.

Als ik je ‘vertel’ dat je het niet kunt betalen, dan zeg ik eigenlijk dat ik niet in je geloof….

En ik GELOOF in jou

Ik geloof in je potentieel

Ik geloof in wat je kunt

Jij verdient dit! – en jouw klanten ook 🙂

En toen ik hier dus mee stopte, toen ik mijn klanten niet meer op die plek hield, maar ze de kans gaf om die persoon te worden, kreeg is dus ook alleen maar die ideale klanten die moeiteloos hun rekeningen betaalde, het werk deden wat ervoor nodig was…en creëerde ik dus direct een uplevel in mijn bedrijf!

Waar ga jij mee stoppen, zodat geld meer naar je toe kan stromen? 
Leuk als je dat HIER met mij deelt.

Laat mij weten of dit blog voor jou waardevol was & deel hem gerust als je het hier mee eens bent!

Liefs,

Monica


PS: Ik start binnenkort met een geweldige training: Mastering Money Honey #BOOYAH. Complete training om voor eens en altijd van je geldgezeur af te zijn. #Leiderschapgevraagd. Binnenkort volgen alle details.

PPS: En op 23 April geef ik een Masterclass waar ook het onderdeel Money Making Mindset aan bod komt. HIER kun je je aanmelden.