Amanda Frances Voel jij weerstand en angst opkomen, als je denkt aan geld en je rekeningen ( op tijd te ) betalen?
Amanda Frances Voel jij je begraven en overweldigd door de schulden die je hebt?
Amanda Frances Ben jij maar al te goed bekend met de zin; ‘Je bent een dubbeltje en zult nooit een kwartje worden?
Amanda Frances Vind je het ook zo jammer, dat je dingen moet laten, omdat je geen geld hebt?
Amanda Frances Is het herkenbaar voor je, dat je maar niet voorbij een bepaald bedrag raakt met sparen? Of dat je schuld niet minder word dan een x bedrag?
Amanda Frances Blijf je ook hangen in een idiote relatie met geld, waar je maar niet uitkomt?
 
 
IK OOK
 
Althans, dat deed ik.
Op een moment in mijn leven, waren al deze genoemde punten van hierboven mij op het lijf geschreven.
Ik ken dit en IK WAS ER KLAAR MEE
 

Ik leefde van salaris naar salaris. Ik stond altijd in het rood. Mijn creditcards waren altijd maxed out. Ik cancelde etentjes, uitjes met vriendinnen, verjaardagen, omdat ik het niet kon betalen. Ik heb zoveel gelaten in mijn leven, vanwege geld. Ik heb ongelooflijk veel tijd en energie besteed aan super onhandig zijn met geld op zoveel gebieden.

 

De dag waarop ik besloot dat het ECHT anders moest, zal ik nooit vergeten.

Ik zat in het Kralingse Bos met mijn kids bij het zwembadje en ik vroeg om hulp. Ik had een glimlach op mijn gezicht maar van binnen schreeuwde ik het uit…..ik vroeg om Goddelijke begeleiding. 

Ik legde een verklaring af, aan mijzelf en tegenover God. Ik moet dit anders gaan zien. Ik verklaarde dat ik zo ontzettend moe was van het geouwesnitzelhoer hierin en dat dit echt anders moest. Ik was klaar om een excellente meester te worden met mijn geld. 

IK MAAKTE DE BELOFTE MET MIJZELF, DAT IK ALLES GING LEREN HOE DIT GELD DING NU PRECIES WERKT EN ALS HET MIJ ZOU LUKKEN, DAT IK DIT GING LEREN AAN ANDERE VROUWEN.  

 
 

 

Een jaar verder in mijn business, werd het super duidelijk dat ik dit niet meer voor mijzelf deed. Ik wilde dit doen voor ONS ALLEMAAL. 

 

 

Als Business Mentor, zie ik het echt als mijn taak om dit te ownen en andere te leren. Dus ik ‘moest’ wel.

Om dit ECHT te leren aan anderen, moest ik zelf de nodige dingen veranderen.

Niet alleen veranderde ik de rol die geld speelt in mijn leven, ik creëerde een heel nieuw geloof systeem voor mijzelf omtrent geld. Sure, ik loste ook mijn schulden in, maar ik creëerde ook een nieuw proces, door te begrijpen hoe je een energetische staat van zijn kon worden, als het aankomt op het van het aantrekken van geld, op verschillende manieren.

Sindsdien ben ik continue bezig om mijn kennis, mijn weten en vibratie hierover te verhogen.

EN DAT WERKT.

Vandaag de dag ben ik schuldenvrij. Heb ik meerdere spaarrekeningen met een fijn bedrag erop. Betaal ik iedere nieuwe auto die ik koop, gewoon contant. Krijgt mijn dochter privé lessen in paardrijden.

Ik lever meer dan graag een bijdrage aan organisaties waar ik achter sta en in geloof. Als wij op Curacao verblijven ( echt ons 2e huis ) verblijven wij altijd op een fijne plek, met veel ruimte, extra kamers en een zwembad. Ik ga regelmatig weekendjes weg met mijn gezin. Of koop cadeaus voor familie en vrienden.

Ik weet het, zo niet Nederlands om hierover te praten, maar ik kan mij niet meer inhouden in dit stuk. Ik heb te veel ervaren hierin en ik zie het nog teveel om mij heen, gedoe met geld. Geld mag nooit een reden zijn om iets niet te kunnen doen in je leven.

Inmiddels zie ik geld als een bron, die mij niet alleen in staat stelt om een fijn (schuldenvrij) leven te realiseren, maar ook om dit onderwerp te leren/ door te geven aan anderen, mensen inhuren die nodig zijn, echt de vrijheid te voelen om te doen wat goed voelt voor mij. Om een bijdrage te zijn voor het grotere geheel.

For the record: 11 jaar geleden had ik 30 duizend euro schuld, 5 jaar geleden koos ik ervoor om te werken aan mijn relatie met geld, vorige jaar loste ik 23K in, in slechts maanden en vandaag de dag ben ik hier. 

MIJN LEVEN IS PARALEL AAN MIJN MOOISTE DROMEN

Nog iets wat ik graag wil ophelderen: Ja, ik ben een ondernemer en een business mentor, dat is ECHT waarom ik hier ben, wat ik je hierin leer is niet alleen voor ondernemers. De spirituele en praktische principes gelden voor iedereen die hun relatie met geld wilt verbeteren.

Er zijn genoeg mensen die goed verdienen in hun loondienst baan, maar op 1 of andere manier het toch moeilijk hebben. Er zijn genoeg verantwoordelijke mensen, die een budget volgen, maar toch steeds niet hun schuld kunnen inlossen, of niet kunnen sparen boven een bepaald bedrag. 

Dat komt omdat geld niet alleen over cijfers gaat. Geld gaat over liefde en geld is energie.

Wat ik je leer in dit programma, gaat je leven veranderen.

Voor de hand liggend kan ik geen beloftes doen over de resultaten van dit programma. Maar, ik kan je wel vertellen wat het andere, die dit programma of eerder met mij gewerkt hebben, deze principes toe zijn gaan passen, heeft gebracht: Mastering Money Honey, heeft hun geholpen om hun angst voor geld te shiften, hun overtuigingen rondom geld te shiften, hun ontdaan van negatieve herinneringen rondom geld en natuurlijk, meer en meer bewegen in de richting van geld manifesteren, ontvangen en behouden .

‘Whaaaaaa Monica, 11.11uur. Ik heb in 1 uur tijd twee trajecten verkocht!! Gewoon omdat ik besloot dat ik er echt voor die ander, het stel/hun bedrijf wilde zijn!! Thanks voor jouw energie! – Loes.

‘Ineens besefte ik hoe makkelijk het was om te vragen en te ontvangen! Dat is sowieso al super waardevol om mee te nemen uit de training. En daarnaast heeft het me het vertrouwen gegeven om een opleiding te kiezen en te gaan doen terwijl ik al meer dan een jaar twijfelde over mijn volgende stap. Werken met jou is zó fijn. Ik word altijd blij van je energie, de helderheid waarop je dingen uitlegt en vooral de inspiratie die je me geeft om te dóen. Ik kan iedereen een training met jou aanraden!’ – Sacha

 ‘Ik heb mijn hele beeld van mezelf, mijn leven en mijn (toekomstige) realiteit kunnen omdraaien, ik ben uit mijn oude ik ‘gebroken’ 🤯 en sindsdien stroom ik. Dat ontvangen makkelijk is, dat er altijd een meest logische volgende stap is en dat ontvangen voor mezelf, vanuit liefde voor mezelf, mij een stromende, levendige, vreugdevolle energie geeft, waardoor ik steeds meer moois aantrek. Monica, je bent zo helder in je uitleg en je stelt precies de vragen waardoor ik bewust word van hoe iets in mij leeft. Daarnaast vind ik je business-aanpak heerlijk verfrissend en ben je een fijn mens 😘’ – Angela

‘Yess..mijn eerste high end product verkocht… zonder salespagina.. de dame zat vorige week in mijn low end workshop Magisch Moodboard van €35…‘ – Heidi

 
 
Amanda Frances Identificeer en shift al je limiterende gedachtes die je natuurlijke flow van geld ontvangen tegenhouden. Vergroot je ontvangst potentieel.
Amanda Frances Wordt bereid om alles te vergeven en los te laten van alles en iedereen die je ooit het gevoel hebben gegeven dat je het niet waard bent om je verlangens te leven.
Amanda Frances Kom erachter hoe je de frequentie van geld voor je kan laten werken. Word een energetisch match. Van hieruit stroom je door naar de energie van overvloed
Amanda Frances Ontdek waarom het belangrijk is, dat jij hierin gesupport wordt, voor het grootste goed. Laat schuldgevoelens los. ( Goede mensen doen goede dingen met geld ).
Amanda FrancesHet integreren van vertrouwen in het manifestatieproces. Jezelf toestaan om geld te ontvangen, vanuit alle mogelijk kanten kan geld naar je toe stromen.

 

Facebook Community Groep: Toegang tot de groep van 2020, voor ondersteunde support, wijsheid & liefde van andere deelnemers en team MO. 

Mastering Money Honey Scripts: Bij iedere training ontvang je een script. Als je leert door te lezen en schrijven ipv kijken, geen zorgen. I’ve got your back!

Mastering Money Honey Werkboek: Dit werkboek is gemaakt om jou te ondersteunen in jouw reis om een meester te worden in je nieuwe geldrealiteit. 

Geld meditaties, Geld affirmaties en mega transformerende opdrachten in iedere module 

 

De video’s zitten bomvol extra tips, tricks & tools, maar ook heling, krachtige energie, strategieën en een fris nieuw perspectief rondom geld.  Sta jezelf toe om deze keer op keer te beluisteren, zodat het kan worden geïntegreerd in jouw nieuwe staat van zijn.

Hi, ik ben Monica Job

Ik ben Business Mentor & Founder van de Soul & Business Academy. 

Ik ben opgegroeid met het statement: ‘Je bent een dubbeltje en je zult nooit een kwartje worden’. Ik heb in mijn jeugd tijden gekend van extreme overvloed, maar ook van extreme tekorten en deze waren er net iets te vaak. Waarbij ik mijn moeder meederde keren haar laatste guldens zag tellen om nog voor twee weken boodschappen te kunnen doen voor een gezin van vier. In mijn zelfstandige leven was ik altijd blut. Ik geloofde niet dat geld er altijd kon zijn, laat staan dat het er makkelijk en overvloedig kon zijn. Ik had mijzelf begraven onder schulden. Ik voelde mij gevangen. 

Vijf jaar geleden maakte ik een nieuwe belofte aan mijzelf. Ik ging mijn gedachtes rondom geld helen, mijn oude geldverhalen herdefiniëren naar een nieuw verhaal en steeds werken aan mijn overvloeds mindset & ontvangst bereidheid, om steeds een match te zijn met mijn verlangens rondom geld. Ik durf te zeggen dat dit stuk, het meest transformerende stuk in mijn leven is geweest.

Toen ik mijn relatie met geld ging verbeteren, veranderde alles.

Ik ben aan de slag gegaan met de eerste stappen in dit programma en dat bracht mij een heel nieuwe staat van ZIJN en kon ik shiften naar meer geld ontvangen. Ik had mijn eerste (ruim) 6 figure jaar in 2018. En in oktober 2019 had ik mijn tweede 25.000 euro omzet maand. Ik ben niet meteen begonnen met mijn schulden inlossen. Ik heb eerst geleerd om meer geld te ontvangen, geleerd hoe ik geld kon behouden, toen ik eenmaal wist hoe ik dit kon creëren, ben ik mijn schulden gaan inlossen. In 1,5 jaar tijd heb ik 23.000 euro schuld ingelost. 

In de afgelopen vier jaar, heb ik 2 jaren boven de 6 figures gehad en 1 net niet.

Ik ben een simpel meisje, geboren en getogen in Rotterdam, die op een dag besloot alles uit het leven te halen.

Geld gaat niet over geld. Geld gaat over liefde, vrijheid, kansen bieden aan anderen en een meer voldaan en intens leven te leven, geheel op jouw voorwaarden.

Het is mijn intentie om vrouwen te bevrijden van gelimiteerde gedachtes rondom geld, zodat zij een beter, fijner leven kunnen creëren voor zichzelf, voor hun dierbaren en ook een bijdrage kunnen zijn in de wereld.  Wanneer vrouwen als ons, de schuld en het gedoe rondom geld kunnen helen, de idiote gedachtes rondom geld kunnen herdefiniëren, loslaten en sterke, krachtige nieuwe gewoontes creëren, dan verandert de wereld. 

 
 
 
 

In deze module leer je hoe je oude geld verhalen kunt helen, hoe je belemmerende overtuigingen kunt loslaten en jezelf kunt vergeven voor de ‘fouten’ die je hebt gemaakt rondom geld. Ik deel stap voor stap hoe je helderheid krijgt over wat je echt wilt en neem ik je mee in het verwijderen van alles wat in de weg staat.

 

Deze week staat in het teken van let’s get real. Waar sta je nu en wat heb je nodig om te komen waar je wilt zijn. Je ontvangt transformerende opdrachten om je mind te herprogrammeren voor een nieuwe geldidentiteit. Je gaat een andere realiteit leven.

 

Wihooo, deze week staat in het teken om echt in je rijkdom te stappen. Om actie nemen van je nieuwe staat van overvloed. Ik deel alles met je hoe je jouw eigen rijkdom waardes kunt creëren en hoe je dit energetische en praktische kunt toepassen.

 

Next level manifesteren. Hoe leef je nu die principes die je leert in dit programma, zodat de stroom niet hoeft te stoppen, maar continue aanwezig blijft.

 

Ik hou van deze module. Hierin deel ik HOE je met je geld omgaat. Hoe je het kunt aantrekken, maar ook HOE je het kunt behouden. De meeste money teachers leren je hoe je geld kunt verdienen, maar behouden is net zo belangrijk. Je bent helemaal klaar voor je next level bewustzijn over hoe geld manifesteren én behouden nu precies werkt.  

 

 

Het allerbeste en allertofste aan Mastering Money Honey is dat het met jou meegroeit.

Zoals ik al aangaf, de meeste money programma’s gaan over hoe je geld kunt ontvangen of kunt maken – en ook dit behandel ik in de modules – maar we gaan steeds dieper en verder in de modules en bonussen. 

Mijn relatie met geld blijft zich ontwikkelen. Zo blijf ik steeds modules en bonussen toevoegen. 

En aangezien jij voor altijd toegang hebt tot deze content – zal het ook bijdragen aan jouw groei. 

Met dit in gedachte, kan ik je vast zeggen, dat ik een extra bonus voor je heb…..ja nu al!

Holy moly, er is een extra bonus; In een aparte bonus masterclass ga ik alles met je delen hoe ik mijn schuld van 23K heb ingelost. Alles word besproken, ik houd niets achter. Van affirmaties tot praktische acties. The whole shabang, mooierd!

 

Deze cursus is compleet online en start voor de allereerste x op 25 Juni 2020. Dus voel je een Hell yess….join me! It’s gonna be magic…beyond!!

Je hebt lifetime toegang tot dit programma + toegang tot alle updates. 

(Dat houd in, dat alles wat ik toevoeg aan modules/ bonussen automatisch van jou is) 

De komende week ontvang je een korting van €222,00 euro ex. BTW.

Je investering bedraagt geen €777,00 maar slechts €555,00 ex. BTW. Of je betaald in 2 termijnen van €278,00 ex. BTW. ( That’s a NO BRAINER 👊🏻🎁 💜)

 

 

 

 

 

Amanda Frances Is dit alleen voor ondernemers?

Nee, zeker niet. Dit is voor iedereen. Geld is niet gelimiteerd aan een baan. Geld komt vanuit de bron. Leren om in te tappen op de energie van geld, een flow creëren met geld en geld ontvangen kan een grote bijdrage zijn voor echte verandering in je leven.  

Amanda Frances Ik ben eigenlijk heel druk, lukt het mij dan wel om te volgen.

Iedere week ontvang je een module, maar het is aan jou wanneer je start. Je hebt toegang tot deze content, voor altijd. ( zie de voorwaarden) Je kunt het programma volgen in je eigen tempo. 

Amanda Frances Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, ik ben gek op termijnbetalingen. Je ziet onderaan de pagina de optie’s staan.

Amanda Frances Wat kan ik verwachten van dit programma?

Ongekende inspiratie, opliftende content binnen in een transformatie container van liefde, heling & groei. Een hernieuwd geloof in jezelf. Fris perspectief. Meditaties. Oefeningen om een nieuwe staat van ZIJN aan te nemen. Affirmaties, Scripts. Huiswerk met energetische en praktische stappen – uitgelegd voor jou. Progressie. Meer en meer in de richting bewegen van meer geld en meer vrijheid.

Amanda Frances Kun je specifieke resultaten garanderen?

Ik hou van dit programma en ik geloof in de principes die ik met je deel in dit programma. De testimonials op deze pagina, zijn van mensen die met mij hebben gewerkt en sommige hebben hun relatie met geld voorgoed verbeterd. Ik ben er voor je, mijn team is er voor je, maar het is aan jou. Meer vragen? Mail naar info@monicajob.nl