Herken jij jezelf hierin?

 • Je wilt je intuïtie nog meer inzetten om je business te laten groeien
 • Je weet ook dat dat volgende niveau, iets van jou vraagt
 • Je verlangt naar een business, waarin het moeitelozer gaat – Oh hell yess!
 • Je hebt al wat klanten, maar je wilt meer klanten aantrekken
 • Je VOELT de magie om dit alles de wereld in te zetten, maar HOE dan?
 • Je mist de concrete handvaten om jouw unieke ZIJN groter neer te zetten.
 • Je mist de kennis – voor dat volgende niveau en een te leuke Tribe om dit daadwerkelijk te gaan doen.

Jij wilt jouw bedrijf in lijn brengen met datgene, waar jij tot in iedere cel van je lijf in gelooft. Met waar jij voor staat. En met wie jij bent. En met wat je wilt betekenen in deze wereld.

 

Dan ben je hier op de juiste plek: 

 • Je bent een rete- ambitieuze coach, Leider van deze nieuwe tijd.
 • Je wilt voluit gaat staan voor waar jij in gelooft, ongeacht wat anderen van je denken, wat normaal is of wat hoort
 • Je wilt geen concessies meer doen, niet in voorwaarden, niet in prijzen, niet in tijd, niet in klanten en zeker niet qua resultaten
 • Je wilt een business die jou IS
 • Je bent een expert in jouw vakgebied, en je bent klaar, om nog veel meer mensen te bereiken, om die plek te claimen en te ownen.
 • Je verlangt ernaar om onafhankelijk te zijn, zodat je de mening van anderen naast je neerlegt en, compleet zelfleiderschap gaat nemen
 • Jij bent klaar om die Leider te zijn in je business
 • Je wilt een business realiseren op jouw voorwaarden en op jouw manier

 

Je wilt de energie volgen van jouw ziel 

Waarschijnlijk ben je net zoals ik, gestart met het idee, dit gaan we doen. Je bent gestart zoals het hoort, op de oude manier ondernemen, zoals iemand je ooit vertelde hoe je een business kon realiseren…….maar het heeft nooit gewerkt voor jou – jij moet jouw ding doen, op  jouw manier en niet anders.

 

Welkom bij Manifesteer je Imperium

Het is tijd om jouw eigen Masterplan te schrijven, om jouw eigen weg te volgen, om op een geheel eigen wijze jouw business neer te zetten. 

‘You playing small, does not serve the world’

 

Right?

Als ik het woord Imperium noem, wat doet dat met jou? Denk je nu;’ Nou, nou, nou, poe poe’ – Lees dan vooral NIET verder

Maar ga jij AAN bij het woord Imperium? AWESOME!

Dat kleine stemmetje, dat je toefluistert en zegt dat je voor meer geboren bent. Voor grootsheid. Voor een leven vanuit ZIJN en flow – dat stemmetje dat jou vertelt dat je kunt ZIJN, DOEN, ONTVANGEN wat jij maar wilt in jouw leven — yep, dat stemmetje vertelt de waarheid.

ECHTER, laat je, je nog te vaak overstemmen door die grote stemmen, die niet van jou zijn. Dat kleine stemmetje, die innervoice, die wordt jouw kompas en de rest…………de fik erin.

Het is tijd om naar je innervoice te luisteren, om ernaar te handelen, om te ZIJN, om te doen, omdat het simpelweg niet anders meer kan……….en dat voel jij ook!

Je hebt het vaak genoeg naar beneden geduwd, als een strandbal het maar onder water blijven duwen. Je hebt een miljoen praktische redenen gehad om het niet te doen, waarom het niet kan en waarom jij niet……….

 

Why not 

Why not you

Why not you now!

 

Precies, de tijd is NU

 

‘Set a goal so big, that you can not achieve it, until you grow into that person who can’

 

Waar het op neerkomt; de allermooiste business met het allerbeste marketingplan heeft iemand nodig die het draagt, die een visie heeft waardoor het ondersteunt wordt. En zo’n business heeft vooral een geloof nodig, waardoor het magische wordt en dat is IN jou.

In dit programma is het werken met je intuïtie de basis van je business. Je ontvangt ook de kennis en de know how, hoe je moeiteloos je boodschap keer op keer deelt, hoe je krachtige content kunt creëren, hoe je je eigen programma kunt creëren, hoe je high end klanten kunt maken en hoe je jouw eigen Ondernemersflow kunt realiseren……..Yep zelfs een businessplan, idee of lancering, uitgeschreven op een servetje maakt je na dit programma nog succesvol!

Speciaal voor jou heb ik dit programma ontwikkeld

 

Dit zeggen deze mooierds over het programma;

Wat ben ik blij dat ik in jouw programma mocht instappen. Dank je wel. De afgelopen 3 jaar heb ik in mijn kankercocon geleefd. Mijzelf compleet van alle bullshit overtuigingen gestript, alle pijn verwerkt. Door het programma (al zal dat niet de bedoeling ervan zijn) ben ik gaan staan voor mijzelf. Durf ik weer te lachen, heb ik vertrouwen in wat er gaat komen. Durf ik nu te leven volgens mijn tempo. Heb ik het raster voor 3 bedrijven en een stichting gelegd. Ben ik in mijn nieuwe verhaal gestapt. Ik ben mijzelf serieus gaan nemen als ondernemer. Zeer benieuwd wat er de volgende modules nog bij gaat komen. Liefs, Tinka Rood

“Het ‘programma Manifesteer je Imperium’ brengt je krachtig naar de waarde die IN jou zit om te delen met de wereld. Je creëert een stevig fundament en de opdrachten helpen je om helder te krijgen om vanuit jouw mooie ZIJN keer op keer weer keuzes te maken die bij jou en dus je bedrijf passen. Ik raad dit programma aan voor ieder die wil ondernemen vanuit het hart en een bedrijf wil runnen dat voor jou zorgt! “ – Heidi Westerveld

Het programma was echt een cadeautje. In enkele zinnen mijn resultaat: Ik ging afstemmen op mijn missie & op mijn schoonheid. Ik kreeg concrete handvaten om af te stemmen op alle HOERA’S i.p.v. alle ‘ja, maars’, om daar dan vervolgens mee aan de slag te gaan. Gesteund door een betrokken groep vrouwen. Ik voel mij een gelukkiger mens, sta steviger in mijn schoenen en ik ben mezelf dankbaar dat ik ben ingestapt bij Monica :-). – Floortje Thieleman

Wat levert het programma Manifesteer je Imperium je op?

Na dit programma;

Heb jij je boodschap vertaald naar een betaalde programma’s

Heb je concrete handvaten ontvangen om je business te doen, vanuit flow

Doe jij ‘marketing’ op een manier die bij jou past

Weet jij hoe je je intuïtie nog meer kunt inzetten om je business te laten groeien.

Ben je zichtbaar op een manier die bij jou past

Heb je een hernieuwd & sterker geloof in jezelf

Weet je wie jouw ideale klant is

Heb je een fris en nieuw perspectief van jouw pad

Beweeg je meer en meer in de richting van meer geld en meer vrijheid

Handel je steeds weer opnieuw vanuit die next level versie van jouw mooie zelf

 

In deze 6 modules ontdek je vanaf nu;

Details van het programma 

Wie ben ik & waarom dit programma:

1 van die dingen die mij en mijn werk anders maakt, is dat ik het praktische en energetische van een business bouwen combineer.

Tot in iedere cel van mijn lijf, begrijp en pas ik het concept toe, van het innerlijk werk doen, het helen van het verleden, het verwijderen van belemmerende overtuigingen, ruimte maken voor verlangens en een energetische match worden met die dingen waar je naar verlangt. Maar ook hoe je social media kunt inzetten, op een manier die bij jou past, om je tribe te laten groeien, om te connecten met je soul mate mensen, zodat mensen ze zich herkennen en thuisvoelen in je boodschap en dat ze gek zijn op je werk en graag van je willen leren. 

Dit concept, het praktische en energetische neem ik zelf mee in iedere beslissing die ik maak en systemen die ik creëer. Een business helemaal in lijn met wie ik ben, dat gun ik jou ook!

 

Vragen? Wij hebben antwoorden:

Is dit programma alleen voor coaches? Nee, zeker niet. Ik heb kunstenaars, belastingadviseurs, coaches, healers & trainers in mijn trainingen zitten. Dit zijn allemaal bewuste ondernemers die op een nieuwe manier willen ondernemen. Die vanuit vertrouwen, vanuit een geloof in zichzelf, vanuit een moeiteloosheid, willen ondernemen, zodat zij 100% een leven en business op hun voorwaarden realiseren.

Hoe werkt het?  Het programma duurt in zijn geheel 16 weken. Zo heb je voldoende tijd om alle modules te volgen en uit te voeren. Maar ook om de vragen te stellen. De content ontvang je in je mailbox iedere 9 dagen. 

Wat kan ik verwachten van dit programma?  Je werkt met bewezen concepten. Support & Accountability van de groep. Een plezierige leeromgeving. Inspirerende content. Een hernieuwd geloof in jezelf. Fris perspectief. Meditaties. Affirmaties. Manifesteren, marketing allemaal voor jou stap voor stap uitgelegd. Progressie. Bewegen in de richting van meer geld en meer vrijheid. 

Waar bestaat de content uit? De content bestaat uit inspirerende audiotrainingen, to-the-point- werkboeken, fijne meditaties, visualisaties. Daarbij kun je ook nog in de besloten Facebookgroep masterminden en sparren met andere deelnemers en is het natuurlijk de plek om je vragen te stellen.

Kan ik in termijnen betalen? Jazeker! Ik ben gek op termijnbetalingen. Ze staan omschreven op deze pagina.

Kan jij garanties geven over de resultaten? Ik geloof enorm in dit programma en de principes die ik hanteer. (Monica Job draait meer dan 150K per jaar) De testimonials op deze pagina zijn van echte mensen die allemaal met mij hebben gewerkt, die het werk hebben gedaan en sommige hebben fantastische resultaten gekregen. Even een note naar mijn DISCLAIMER: Nee, ik kan jou geen garantie bieden. Als jij gelooft dat ik het je kan leren en jij bent te vertrouwen en je neemt actie op hetgeen wat je leert, dan hebben we samen goud in handen.

Waar kan ik het programma volgen? Zodra je klikt op de betaallink, wordt je doorverwezen naar mijn Soul&Business Academy, daar doe je je betaling, je ontvangt direct na je betaling, jouw eigen inlogcodes voor de SBA, je hebt direct toegang tot het programma. Je persoonlijke inlogcodes ontvang je ook per mail, net zoals een link naar de besloten Facebookgroep. Dus houd je mailbox in de gaten. 

Wat is je niet-goed-geld-terug garantie? Ik heb nog nooit deze vraag gekregen of zelfs ook maar geld hoeven terugbetalen. Ik denk niet dat jij er om zal vragen, maar ik snap dat deze vraag gesteld word. Dus dat is de deal. Als je na afloop van de 3e module laat weten dat je de training niet waardevol vind ( kijk voor de voorwaarden​ op de website ) dan maak ik het betaalde bedrag per ommegaande aan je over, onder aftrek van €150,00 ex. BTW aan administratiekosten en overige kosten. Het enige wat ik van je vraag is om de opdrachten die erin voorkomen te maken en dan stuur je een mail met je ‘huiswerk’ als bijlage, naar info@monicajob.nl en krijg je zonder vragen je geld terug. 

Ik heb pas drie modules gedaan van Manifesteer je Imperium maar voor mij is het nu al een succes.
Het is heel compleet, er is volop te leren en alles loopt mooi in elkaar over.
Het enthousiasme en de liefdevolle begeleiding van Monica werken aanstekelijk en zetten je aan tot actie. 
Manifesteer je Imperium daagt je uit om echt het beste uit jezelf én je business te halen. Ik kan niet wachten tot de volgende modules want het wordt alleen nog maar mooier en beter!!! – Wendy Zitter – Oomen

Lieve Monica, sinds ik ben ingestapt, maak ik veel organische groei mee, ik ben pas bij de derde module die op me staat te wachten. Ik heb mijn challenge die ik ga geven en ook daar stromen de aanmeldingen binnen. Gisteren op de sportschool sprak ik een vrouw en die is mij meteen gaan volgen en heeft zich dezelfde avond ook ingeschreven op mijn challenge. Ik kan niks anders zeggen dan dat dit programma energetisch enorm veel te weeg brengt. En een pad heeft geopend van mijn verhaal en zijn te delen. Lieverd, ik kan niet meer dan mijn dankbaarheid tonen en mezelf bedanken dat ik deze stap heb gezet. Dank je wel, voor dit mooie programma, en dat jij jij bent. 

Ik kijk er naar uit om de komende 4 maanden samen te werken met je,

 

XO, Monica