Herken jij jezelf hierin?

 • Je wilt je intuïtie nog meer inzetten om je business te laten groeien
 • Je weet ook dat dat volgende niveau, iets van jou vraagt
 • Je verlangt naar een business, waarin het moeitelozer gaat – Oh hell yess!
 • Je hebt al wat klanten, maar je wilt meer klanten aantrekken
 • Je VOELT de magie om dit alles de wereld in te zetten, maar HOE dan?
 • Je mist de concrete handvaten om jouw unieke ZIJN groter neer te zetten.
 • Je mist de kennis – voor dat volgende niveau en een te leuke Tribe om dit daadwerkelijk te gaan doen.

Jij wilt jouw bedrijf in lijn brengen met datgene, waar jij tot in iedere cel van je lijf in gelooft. Met waar jij voor staat. En met wie jij bent. En met wat je wilt betekenen in deze wereld.

 

Dan ben je hier op de juiste plek: 

 • Je bent een rete- ambitieuze coach, Leider van deze nieuwe tijd.
 • Je wilt voluit gaat staan voor waar jij in gelooft, ongeacht wat anderen van je denken, wat normaal is of wat hoort
 • Je wilt geen concessies meer doen, niet in voorwaarden, niet in prijzen, niet in tijd, niet in klanten en zeker niet qua resultaten
 • Je wilt een business die jou IS
 • Je bent een expert in jouw vakgebied, en je bent klaar, om nog veel meer mensen te bereiken, om die plek te claimen en te ownen.
 • Je verlangt ernaar om onafhankelijk te zijn, zodat je de mening van anderen naast je neerlegt en, compleet zelfleiderschap gaat nemen
 • Jij bent klaar om die Leider te zijn in je business
 • Je wilt een business realiseren op jouw voorwaarden en op jouw manier

 

Je wilt de energie volgen van jouw ziel 

Waarschijnlijk ben je net zoals ik, gestart met het idee, dit gaan we doen. Je bent gestart zoals het hoort, op de oude manier ondernemen, zoals iemand je ooit vertelde hoe je een business kon realiseren…….maar het heeft nooit gewerkt voor jou – jij moet jouw ding doen, op  jouw manier en niet anders.

 

Welkom bij Manifesteer je Imperium

Het is tijd om jouw eigen Masterplan te schrijven, om jouw eigen weg te volgen, om op een geheel eigen wijze jouw business neer te zetten. 

‘You playing small, does not serve the world’

 

Right?

Als ik het woord Imperium noem, wat doet dat met jou? Denk je nu;’ Nou, nou, nou, poe poe’ – Lees dan vooral NIET verder

Maar ga jij AAN bij het woord Imperium? AWESOME!

Dat kleine stemmetje, dat je toefluistert en zegt dat je voor meer geboren bent. Voor grootsheid. Voor een leven vanuit ZIJN en flow – dat stemmetje dat jou vertelt dat je kunt ZIJN, DOEN, ONTVANGEN wat jij maar wilt in jouw leven — yep, dat stemmetje vertelt de waarheid.

ECHTER, laat je, je nog te vaak overstemmen door die grote stemmen, die niet van jou zijn. Dat kleine stemmetje, die innervoice, die wordt jouw kompas en de rest…………de fik erin.

Het is tijd om naar je innervoice te luisteren, om ernaar te handelen, om te ZIJN, om te doen, omdat het simpelweg niet anders meer kan……….en dat voel jij ook!

Je hebt het vaak genoeg naar beneden geduwd, als een strandbal het maar onder water blijven duwen. Je hebt een miljoen praktische redenen gehad om het niet te doen, waarom het niet kan en waarom jij niet……….

 

Why not 

Why not you

Why not you now!

 

Precies, de tijd is NU

 

‘Set a goal so big, that you can not achieve it, until you grow into that person who can’

 

Waar het op neerkomt; de allermooiste business met het allerbeste marketingplan heeft iemand nodig die het draagt, die een visie heeft waardoor het ondersteunt wordt. En zo’n business heeft vooral een geloof nodig, waardoor het magische wordt en dat is IN jou.

In dit programma is het werken met je intuïtie de basis van je business. Je ontvangt ook de kennis en de know how, hoe je moeiteloos je boodschap keer op keer deelt, hoe je krachtige content kunt creëren, hoe je je eigen programma kunt creëren, hoe je high end klanten kunt maken en hoe je jouw eigen Ondernemersflow kunt realiseren……..Yep zelfs een businessplan, idee of lancering, uitgeschreven op een servetje maakt je na dit programma nog succesvol!

Speciaal voor jou heb ik dit programma ontwikkeld

 

Het programma is Life changing, inspirerend, magisch, het heeft me zoveel gebracht, ik schrijf nu moeiteloos mijn blogs, hou mijn money flow bij, schrijf elke dag mijn write your life into excistence, krijg steeds meer klanten ook voor mijn workshops, maar het aller belangrijkste wat ik geleerd heb van monica is dat je mindset echt om moet en je niet na elke tegenslag jezelf uit je flow laat halen…geen geschnitzel ouwehoer zoals Monica het zo leuk zegt.

Dankbaar dat ik aan dit programma mee gedaan heb want ook in mijn toekomst ga ik er nog heel veel plezier van beleven…echte aanrader.
Liefs Trudie. ❤

“Het ‘programma Manifesteer je Imperium’ brengt je krachtig naar de waarde die IN jou zit om te delen met de wereld. Je creëert een stevig fundament en de opdrachten helpen je om helder te krijgen om vanuit jouw mooie ZIJN keer op keer weer keuzes te maken die bij jou en dus je bedrijf passen. Ik raad dit programma aan voor ieder die wil ondernemen vanuit het hart en een bedrijf wil runnen dat voor jou zorgt! “ – Heidi Westerveld

Wat levert het programma Manifesteer je Imperium je op?

Dit levert het programma jou op;

Je hebt je boodschap vertaald naar een betaalde programma’s

Je hebt de kennis en concrete handvaten ontvangen en je doet je ding met vertrouwen.

Je doet ‘marketing’ op een manier die bij jou past

Je weet hoe je je intuïtie nog meer kunt inzetten om je business te laten groeien.

Je bent zichtbaar op een manier die bij jou past

Je hebt een hernieuwd geloof in jezelf

Je hebt een sterker geloof IN jezelf

Je hebt een fris en nieuw perspectief van jouw pad

Je beweegt je meer en meer in de richting van meer geld en meer vrijheid

Je handelt en BENT die persoon die je wilt zijn

 

 

De 6 modules van Manifesteer je Imperium

Module 1

 • Intuïtie, de basis voor jou als ondernemer
 • Keer op keer doen wat klopt voor jou
 • Je laten leiden en doen vanuit ZIJN

 

Module 2

 • Jezelf positioneren in jouw niche
 • Jouw boodschap sluit precies aan bij wie jij bent & dus ook bij jouw ideale klanten

 

Module 3

 • Vanuit ego/mind stuk terug naar harts marketing
 • Daag op, op een manier die bij jou past
 • Creëer jouw eigen ondernemersflow

Module 4

 • Programma’s creëren die aansluiten bij jouw soulpurpose werk
 • Afgestemd gaan doen waarvoor je hier bent.
 • & daardoor meer en meer inkomen realiseren

 

Module 5

 • De geldshift maken
 • Je geldstroom bijhouden

 

Module 6

 • Hoe je high end klanten maakt
 • Leiderschaps mindset creëren.

Details van het programma 

Over Monica:

Ik ben Leiderschaps & BusinessCoach voor ambitieuze coaches & nieuwtijds leiders….. But not your average one. Ik leer mijn klanten om krachtige keuzes te maken, te doen vanuit ZIJN, voor een leven en business waar hun hart echt van in de fik staat. Ik begeleid mijn klanten in mindset, bewustzijn, innerlijk weten en leiderschap, zodat er ruimte ontstaat voor next level thinking & next level groei. 

Vragen? Wij hebben antwoorden:

Is dit programma alleen voor coaches? Nee, zeker niet. Ik heb kunstenaars, belastingadviseurs, coaches, healers & trainers in mijn trainingen zitten. Dit zijn allemaal bewuste ondernemers die op een nieuwe manier willen ondernemen. Die vanuit vertrouwen, vanuit een geloof in zichzelf, vanuit een moeiteloosheid, willen ondernemen, zodat zij 100% een leven en business op hun voorwaarden realiseren.

Hoe werkt het?  Het programma duurt in zijn geheel 16 weken. Zo heb je voldoende tijd om alle modules te volgen en uit te voeren. Maar ook om de vragen te stellen. De content ontvang je in je mailbox iedere 9 dagen. 

Wat kan ik verwachten van dit programma?  Je werkt met bewezen concepten. Support & Accountability van de groep. Een plezierige leeromgeving. Inspirerende content. Een hernieuwd geloof in jezelf. Fris perspectief. Meditaties. Affirmaties. Manifesteren, marketing allemaal voor jou stap voor stap uitgelegd. Progressie. Bewegen in de richting van meer geld en meer vrijheid. 

Waar bestaat de content uit? De content bestaat uit inspirerende audiotrainingen, to-the-point- werkboeken, fijne meditaties, visualisaties. Daarbij kun je ook nog in de besloten Facebookgroep masterminden en sparren met andere deelnemers en is het natuurlijk de plek om je vragen te stellen.

Kan ik in termijnen betalen? Jazeker! Ik ben gek op termijnbetalingen. Ze staan omschreven op deze pagina.

Kan jij garanties geven over de resultaten? Ik geloof enorm in dit programma en de principes die ik hanteer. (Monica Job draait meer dan 150K per jaar) De testimonials op deze pagina zijn van echte mensen die allemaal met mij hebben gewerkt, die het werk hebben gedaan en sommige hebben fantastische resultaten gekregen. Even een note naar mijn DISCLAIMER: Nee, ik kan jou geen garantie bieden. Als jij gelooft dat ik het je kan leren en jij bent te vertrouwen en je neemt actie op hetgeen wat je leert, dan hebben we samen goud in handen.

Wat is je niet-goed-geld-terug garantie? Ik heb nog nooit deze vraag gekregen of zelfs ook maar geld hoeven terugbetalen. Ik denk niet dat jij er om zal vragen, maar ik snap dat deze vraag gesteld word. Dus dat is de deal. Je heb 14 dagen de tijd om module 1 door te nemen, de opdrachten die erin voorkomen te maken en als je het niets vind, dan stuur je een mail met je ‘huiswerk’ als bijlage, naar info@monicajob.nl en krijg je zonder vragen je geld terug.  Meer vragen? mail naar support@monicajob.nl 

Het programma was echt een cadeautje. In enkele zinnen mijn resultaat: Ik ging afstemmen op mijn missie & op mijn schoonheid. Ik kreeg concrete handvaten om af te stemmen op alle HOERA’S i.p.v. alle ‘ja, maars’, om daar dan vervolgens mee aan de slag te gaan. Gesteund door een betrokken groep vrouwen. Ik voel mij een gelukkiger mens, sta steviger in mijn schoenen en ik ben mezelf dankbaar dat ik ben ingestapt bij Monica :-). – Floortje Thieleman

Ik heb pas drie modules gedaan van Manifesteer je Imperium maar voor mij is het nu al een succes.
Het is heel compleet, er is volop te leren en alles loopt mooi in elkaar over.
Het enthousiasme en de liefdevolle begeleiding van Monica werken aanstekelijk en zetten je aan tot actie.

Manifesteer je Imperium daagt je uit om echt het beste uit jezelf én je business te halen. Ik kan niet wachten tot de volgende modules want het wordt alleen nog maar mooier en beter!!! – Wendy Zitter – Oomen

Ik kijk er naar uit om de komende 4 maanden samen te werken met je,

 

XO, Monica