Herken jij jezelf in het volgende geouwesnitzelhoer;

Je roept al maanden dat je naar een next level wilt gaan

Je hebt al een fijne omzet met jouw bedrijf, maar je wilt NU naar minimaal 10.000 euro per maand.  

Je weet allang wat je waard bent, je klanten geven je prachtige feedback, je vraagt je af, hoe je dit nu eens eindelijk eens in je prijs kan doorbereken. 

Je schaamt je voor je grootsheid die je in je voelt, je weet welke impact jij kunt maken en ergens hou je je nog klein en daar ben je eigenlijk wel klaar mee.

Je weet dat alles mogelijk is waar je naar verlangt. En dat is precies waar je voor wilt kiezen. Je gaat iedere dag ALL IN op het leven. Je houdt je niet in met je missie, je creativiteit, je boodschap, je business OF je relaties. Het is 100% afgestemd, of niets. 

Ergens leef je je grootsheid, maar blijven de resultaten in je omzet uit

Je wilt geen concessie meer doen, niet meer in tijd, niet in klanten, niet in geld

 

HERKENBAAR, MOOIERD?

DAN BEN JE HIER OP DE JUISTE PLEK!

IK WEET NOG GOED HOE HET VOELDE OM NIET TE DOEN WAT JE ECHT GELUKKIG MAAKT. IK WEET HOE HET IS OM BLUT TE ZIJN, OM VAST TE ZITTEN IN EEN UITZICHTLOZE BAAN, VERVEELD ZIJN DAT JE BIJNA GEK WORD, LOOPT TE TRUTTEN, TERWIJL JE DIEP IN JE HART WEET, DAT JE VOOR MEER GEBOREN BENT.

 

Laten we bij het begin beginnen:

6 jaar geleden verzamelde ik al mijn moed en startte ik mijn coachingsbusiness.

Geen geld. Geen mentor. Geen team. Ik startte met wat ik zeker wist op dat moment.

Ik heb een hoop geleerd, op de harde manier.

Soms was het vreselijk. Maar ik zocht het uit, creëerde door, bouwde mijn bedrijf week na week, maand na maand…..én ik redde het. 

Ik kon genoeg omzet draaien om mijn parttime loondienstbaan op te zeggen.

Twee jaar later ging ik vrouwelijke ondernemers begeleiden in het zielsondernemen

Ik zie in 3 minuten wie jij bent, wat je gave is en voor wie jij er bent…daardoor staat jou Imperium binnen no time

Inmiddels heb ik al tientallen mooierds geholpen om winstgevende business te realiseren. ( zie de testimonials op deze pagina )

 

…Vandaag de dag begeleid ik nieuwe tijds ondernemers, om

hun zielsmissie (winstgevend) neer te zetten…

Sommige mensen noemen mij ‘De manifestatie Queen’ omdat ik alles manifesteer waar ik naar verlang, nergens meer consessies in doe, geleerd heb om mijzelf op de eerste plaats te zetten en simpel gezegd een leven en business creëer waar mijn hart en ziel van in de fik staan. Iedere keer weer. Inmiddels woon ik ook nog met mijn hele gezin op het prachtige Curaçao.

Er is een hoop veranderd in mijn leven sinds ik mijn business startte……..

MAAR HET MOOISTE IS TOCH, DAT IK KAN DOEN WAAR IK ECHT GELUKKIG VAN WORDT EN EEN BIJDRAGE KAN ZIJN VOOR ANDEREN OM HUN DROOM WAAR TE MAKEN EN DAARBIJ HEB IK EEN BUSINESS DIE VOOR MIJ ZORGT. #GRATEFULAF

 

De concepten die je leert in dit programma, zijn de bouwstenen, van het meervoudige 6 cijferige bedrijf wat ik vandaag de dag heb. 

Ik ben over the moon excited om jou te helpen om je business op te (door) starten en te laten groeien.

 

 

MANIFESTEER JE IMPERIUM IS ONTWIKKELD OM JOU TE HELPEN BIJ:

Het integreren van vertrouwen in het manifestatieproces. Jezelf toestaan om geld te verdienen door JEZELF te zijn.

Om jezelf te positioneren in jouw branche

Om jouw unieke boodschap helder te krijgen, zodat klanten je weten te vinden.

De money making mindset die nodig is voor een winstgevende business 

Weg met uurtje factuurtje, maar je eerste goed betalende klanten te manifesteren

 

INGRID SCHOONVELD

Het meeste waardevolle aan ons traject, is het mogen voelen én ervaren dat mijn business ook echt op mijn voorwaarden mag gaan, zonder dat dit ten koste gaat van klanten of omzet. Beter nog; mijn omzet is gestegen en ik heb meer vertrouwen dat ik met klanten kan werken die ook écht resoneren met mijn werk en aanpak.
Monica is niet bang is om ook haar eigen pijnpunten te laten zien en vanuit daar mij mee te nemen in het bouwen van een succesvol bedrijf (een imperium in wording) welke geheel past bij mijn ideeën, leven.
Door haar ondersteuning had ik in mum van tijd mijn eerste online programma staan én gelanceerd met succes.
Monica heeft de gave om haar skills als business coach te combineren met aandacht voor spiritualiteit, bewustwording en ondernemen vanuit je eigen voorwaarden. Zonder dat het zweverig of vaag is, neemt Monica je mee in haar eigenwijze en succesvolle tools om je onderneming te laten 

MARLIES SCHOUTEN

Monica, een half jaar geleden ging ik het aan met jou en dat heeft ervoor gezorgd dat mijn business een real business is geworden. Mijn loondienstbaan opgezegd, de 1ste maand zonder loondienst ontving ik hetzelfde bedrag als met loondienst en nu een half jaar later verdien ik 3000 euro, hell yeaaaahh, keuzes maken, kiezen wat bij mij past, wat goed voelt, terug naar binnen, nog steeds grote dank, dat heb ik je al vaker gezegd maar het voelde zo kloppend om het even te delen dus hierbij DANKJEWEL 😘

MODULE 1

Intuitie – Je secret sweet spot om je Imperium, keer op keer te doen laten groeien: Ik neem je mee in de taal van je intuitie, je leert (eindelijk) haar stem te herkennen en op welke manier je intuitie met je communiceert. En het allerbelangrijkste: Je leert wat het verschil is tussen je angst en je intuitie en je ontdekt de geweldige mogelijkheden waarmee je je intuitie kunt inzetten om je business te laten groeien.

 

MODULE 2

Claim jouw plek in jouw industrie: Hier gaan we inzoomen op jouw ideale klant en wat zij nodig hebben. Als je weet wie je klant is, wordt het vinden van deze persoon makkelijker. Geen zorgen: Ik weet precies welke vragen te stellen om dit helder te maken. In deze module ontdek je ook hoe je energie achter je gelddoelen kunt zetten en creëeren we een onweerstaanbaar 1ste offer voor je klanten

 

MODULE 3

Hoe je je jouw diensten creëert én met succes lanceert: In deze module gaan we een heel gaaf aanbod maken en neem ik je mee, in de energie van verkopen en maak je jouw eigen lanceerplan. 

 

MODULE 4

Marketing your way: Own wie jij bent.  Als jij niet in jezelf gelooft, kun je het ook niet verkopen. We gaan het hebben over de belemmerende overtuigingen die in de weg staan om geld te verdienen met je business en hoe je hier door heen kunt breken. En natuurlijk hebben we het over wat je van dag tot dag doet, om boodschap te delen. Incl een checklist om marketing op jouw eigen manier te doen. De Soul way!

 

MODULE 5

Money Honey. Laten we eerlijk zijn: er is niets mis met het verlangen om (veel) geld te verdienen. Om een grote geldshift te maken, moeten we erachter komen waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Ik heb de perfecte vragen en zielvoedende oefeningen voor je om daar daadwerkelijk een grote shift in te maken. Plus een Done-for-you heleboeltje nieuwe   overtuigingen rondom geld verdienen met je coachingsbusiness.

 

MODULE 6

Get Your Aligned Booty Into Action: Dit is de week om de hartjes op de i te zetten. Je wijsheid verder te implementeren. Plus wat supereffectieve ‘huiswerk’ opdrachten – to get shit done – your way. 

 

 

Boek hier vandaag nog je gratis call met mij in.

In deze call kijk ik met je mee, waar je nu staat en waar je naartoe wilt en kijken we of we een match zijn. Sowieso verlaat jij deze call met minimaal 3 tips die je direct kunt toepassen om een business te creëren waar je hart en ziel van in de fik staan! En als het leidt tot een JA, heb ik nog een waanzinnige bonus voor je. Ik zou niet wachten! 

1 van die dingen die mij en mijn werk onderscheid; Is dat ik het praktische en energetische van een business bouwen combineer.

Tot in iedere cel van mijn lijf, begrijp en pas ik het concept toe, van het innerlijk werk doen, het helen van het verleden, het verwijderen van belemmerende overtuigingen, ruimte maken voor verlangens en een energetische match worden met die dingen waar je naar verlangt. Maar ook hoe je social media kunt inzetten, op een manier die bij jou past, om je tribe te laten groeien, om te connecten met je soul mate mensen, zodat mensen ze zich herkennen en thuisvoelen in je boodschap en dat ze gek zijn op je werk en graag van je willen leren. 

Dit concept, het praktische en het energetische neem ik zelf mee in iedere beslissing die ik maak en systemen die ik creëer. Een business helemaal in lijn met wie ik ben, dat gun ik jou ook!

DEBORAH METS

De reden dat ik met jou wilde werken is 1 omdat je puur en zuiver aanvoelt en bent wie je bent. Je bent heel eerlijk, zonder oordeel, naar mensen toe over hun capaciteiten. En 2, omdat ik nog meer wilde leren over ondernemen vanuit ZIJN. Monica is het voorbeeld over hoe je vanuit je ZIJN ook een succesvol bedrijf kunt hebben. Juist de combinatie van het zijn en bedrijf is voor mij wat jou uniek maakt. Ik was  teveel op wilskracht bezig en daarom niet goed genoeg voor mijzelf zorgde om maar alles voor elkaar te krijgen. Hier liep ik op leeg en daardoor kwam ik ook niet verder met mijn bedrijf.  Jij vraagt om telkens weer opnieuw naar je hart te gaan en vanuit daar te ondernemen en dat is heel fijn. Voor mij ben jij uniek omdat jij echt je spiritualiteit en mens zijn laat samensmelten en dit tot uitdrukking brengt in je bedrijf. 

MASCHA PLATELL NAROLD

Lieve Monica, sinds ik ben ingestapt, maak ik veel organische groei mee, ik ben pas bij de derde module die op me staat te wachten. Ik heb mijn challenge die ik ga geven en ook daar stromen de aanmeldingen binnen. Gisteren op de sportschool sprak ik een vrouw en die is mij meteen gaan volgen en heeft zich dezelfde avond ook ingeschreven op mijn challenge. Ik kan niks anders zeggen dan dat dit programma energetisch enorm veel te weeg brengt. En een pad heeft geopend van mijn verhaal en zijn te delen. Lieverd, ik kan niet meer dan mijn dankbaarheid tonen en mezelf bedanken dat ik deze stap heb gezet. Dank je wel, voor dit mooie programma, en dat jij jij bent. 

Is dit programma alleen voor coaches? Nee, zeker niet. Ik heb kunstenaars, belastingadviseurs, coaches, healers & trainers in mijn trainingen zitten. Dit zijn allemaal bewuste ondernemers die op een nieuwe manier willen ondernemen. Die vanuit vertrouwen, vanuit liefde en een geloof in zichzelf, vanuit een moeiteloosheid, willen ondernemen, zodat zij 100% een leven en business op hun voorwaarden realiseren.

Hoe werkt het?  Je kunt dit programma volgen in je eigen tempo. Maar wil je snel gaan, dan heb je binnen 3 maanden jouw Imperium up & running. Zo heb je voldoende tijd om alle Masterclasses te volgen en uit te voeren. Maar ook zeker om vragen te stellen. De content vind je in de inspirerende online omgeving en in de besloten FB groep.

Kan ik dit programma uitbreiden met 1 op 1 coaching; Absoluut. Helemaal leuk!  Boek hier een call met mij in, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat kan ik verwachten van dit programma?  Je werkt met bewezen concepten. Support & Accountability van de groep. Een plezierige leeromgeving. Inspirerende content. Een hernieuwd geloof in jezelf. Fris perspectief. Meditaties. Affirmaties. Manifesteren, marketing allemaal voor jou stap voor stap uitgelegd. Progressie. Bewegen in de richting van meer geld en meer vrijheid. 

Waar bestaat de content uit? De content bestaat uit inspirerende audiotrainingen, to-the-point- werkboeken, fijne meditaties, visualisaties. Meesterlijke Masterclasses, met on the spot coaching van yours truly. Daarbij kun je ook nog in de besloten Facebookgroep masterminden en sparren met andere deelnemers en is het natuurlijk de plek om je vragen te stellen.

Kan ik in termijnen betalen? Jazeker! Ik ben gek op termijnbetalingen. Ze staan omschreven op deze pagina.

Kan jij garanties geven over de resultaten? Ik geloof enorm in dit programma en de principes die ik hanteer. (Monica Job is een meervoudig 6 cijferig bedrijf) De testimonials op deze pagina zijn van echte mensen die allemaal met mij hebben gewerkt, die het werk hebben gedaan en sommige hebben fantastische resultaten gekregen. Even een note naar mijn DISCLAIMER: Nee, ik kan jou geen garantie bieden. Als jij gelooft dat ik het je kan leren en jij bent te vertrouwen en je neemt actie op hetgeen wat je leert, dan hebben we samen goud in handen.

Waar kan ik het programma volgen? Zodra je klikt op de betaallink, wordt je doorverwezen naar mijn Soul&Business Academy, je ontvangt direct na je betaling, jouw eigen inlogcodes voor de SBA, je hebt direct toegang tot het programma. Je persoonlijke inlogcodes ontvang je ook per mail, net zoals een link naar de besloten Facebookgroep. Dus houd je mailbox in de gaten. 

Wat is je niet-goed-geld-terug garantie? Ik heb nog nooit deze vraag gekregen of zelfs ook maar geld hoeven terugbetalen. Ik denk niet dat jij er om zal vragen, maar ik snap dat deze vraag gesteld word. Dus dit is de deal. Als je na de eerste Masterclass, laat weten dat je de training niet waardevol vind ( lees voor je betaling de algemene voorwaarden door ) dan maak ik een deel van het betaalde bedrag per ommegaande aan je over, onder aftrek van €150,00 ex. BTW aan administratiekosten en overige kosten. Het enige wat ik van je vraag is om de opdrachten die besproken worden, om die uit te voeren, a.k.a je huiswerk te maken en dan stuur je een mail met je ‘huiswerk’ als bijlage, naar info@monicajob.nl en krijg je zonder vragen je geld terug. 

FLOORTJE TIELEMAN

Het programma was echt een cadeautje. In enkele zinnen mijn resultaat: Ik ging afstemmen op mijn missie & op mijn schoonheid. Ik kreeg concrete handvaten om af te stemmen op alle HOERA’S i.p.v. alle ‘ja, maars’, om daar dan vervolgens mee aan de slag te gaan. Gesteund door een betrokken groep vrouwen. Ik voel mij een gelukkiger mens, sta steviger in mijn schoenen en ik ben mezelf dankbaar dat ik ben ingestapt bij Monica :-).

PRISCILLA MASSAAR

 

Samen werken met Monica is echt heel waardevol. Ik hou van haar ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Dit geeft ze ook door in haar coaching waardoor ik snel mijn belemmerende overtuigingen om kon buigen. In haar 1-op-1 coaching heeft Monica me vooral geleerd om te werken vanuit mijn eigen kern zodat dingen gemakkelijk en in flow mogen ontstaan. Geen kant en klare oplossingen voordragen maar de antwoorden vinden in mijn eigen schatkamer. Dit is echt het meest waardevolle wat ik van haar heb mogen leren. Hier pluk ik de rest van mijn leven de vruchten van!

 

Wat ik heel erg waardeer aan Monica is haar eerlijkheid en humor. Ze belooft geen gouden bergen maar als je met haar adviezen aan de slag gaat dan levert je dat zeker de meest haalbare resultaten voor dat moment op. Samenwerken met Monica is een feestje! Serieus, straight to the point, lachen, huilen alles komt voorbij als je met haar samenwerkt.

 
Monica heeft mij geleerd en het vertrouwen gegeven dat leven en business echt vanuit flow mogen ontstaan en dat ik de dingen mag doen op mijn voorwaarden. Ik raad iedereen aan die dit ook wilt gaan ervaren om met Monica te gaan samenwerken. 
Lieve Monica, dank je wel voor alles! Je bent een bijzondere vrouw en mijn soulmatecoach.
 

Boek hier vandaag nog je gratis call met mij in. 

In deze call kijk ik met je mee, waar je nu staat en waar je naartoe wilt en kijken we of we een match zijn. Sowieso verlaat jij deze call met minimaal 3 tips die je direct kunt toepassen om een business te creëren waar je hart en ziel van in de fik staan! En als het leidt tot een JA, heb ik nog een waanzinnige bonus voor je. Ik zou niet wachten! 

 

MIRJAM PEEK

 
Mijn grootste pijn was dat ik niet goed wist hoe ik de volgende stap kon maken in mijn bedrijf. Ik noemde het niet eens een bedrijf en ik twijfelde wat goed was voor mij. Ik leerde dat ik alles zelf in de hand had. Ik kon helemaal zelf bepalen hoe ik mijn bedrijf zou gaan vormgeven. Wat ik het meest waardevol vond tijdens de coaching met Monica, was dat zij je helemaal meeneemt in een manier van ondernemen die helemaal is afgestemd op mijn specifieke situatie. Wat is mijn volgende stap? Wat is mijn strategie voor de komende periode?
 
Ik heb veel meer vertrouwen in mijzelf en in de ondernemer in mij. Ze heeft mij geleerd dat ik groter mag dromen, dat er angsten en gedoe mogen zijn, maar dat ik veel sneller in mijn persoonlijk leiderschap stap. De live dagen en de 1 op 1 coachcalls zijn zeer waardevol. Monica zet je soms even stil om te onderzoeken wat er speelt en waarom je jezelf zit te saboteren. Daar heb ik enorme stappen meer gezet.
 
Verder is haar kennis en eigen ervaringen erg waardevol. Ik zou een ieder aanraden om met Monica te werken omdat zij de klappen van de zweep kent in het opzetten van je business. Monica is een salestijger en kan je echt in de afgestemde actie stand zetten, allemaal vanuit liefde voor jezelf. vanuit je eigen kracht en vanuit wat en HOE jij het wilt. 
 
 
 
 

INGE SCHONEWILLE

 

Ik volgde Monica al wat langer en was op zoek naar iemand die mij zou kunnen begeleiden in mijn business traject. Ik had zoveel ideeën en plannen en steeds kwam het niet van de grond, want ik wist gewoon niet HOE. Mijn grootste obstakel was wel dat ik nog niet echt geloofde dat ik het zou kunnen en daar heeft Mo mij geweldig doorheen geloodst.

Monica is enorm helder in het vinden van de pijn punten en om die weer te helpen shiften naar kracht. Dat is één van haar talenten. Ze heeft mij geleerd dat business doen heel goed kan vanuit het hart en daarnaast ook zakelijk te zijn. En dat dit heel prima hand in hand gaat. Er zijn zoveel andere die volgens een bepaalde structuur werken dat niet voor mij past en door met Monica te werken kwam ik erachter dat het op mijn voorwaarden kan en mag en dat geeft zoveel ruimte en lucht en daarnaast heeft ze enorm veel ervaring in haar vak en weet ze mij op mijn juiste pad te zetten zodat ik weer verder kan. En nog een ding, de overtuiging van Monica dat wie waarde biedt altijd klanten zal hebben is een waarheid als een koe. Ik moet mij dan wel laten zien zodat anderen mij kunnen vinden. En dat heb ik ook geleerd

De liefde en expertise die ik heb ervaren van Monica en dat alles oké is wat ik ook besluit. En vooral de liefdevolle schop onder mijn billen waren echt dingen die ik nodig had om te kunnen groeien. Monica is expert als het gaat om de LOA, law of attraction. En dit begeleid ze geweldig mooi in ons business traject wat tegelijk een enorme persoonlijke groei betekende. Super waardevol!

Als jij graag begeleid wilt worden door iemand die door de wol geverfd is, die recht door zee is en heel helder jou kan helpen met het halen van je doelen en vooral het maken van duidelijke stappen. Die je helpt overzicht te creëren en jou kan laten voelen waar jij echt blij van wordt, Als je open staat voor begeleiding van iemand die het hele traject zelf heeft doorlopen en dus 100% weet waar ze het over heeft, die jou als heel waardevol erkent en ontzettend veel waarde geeft dan MOET je echt bij MO zijn. Voor mij is ze een heldin die doet wat ze jou leert en daar waanzinnige resultaten mee bereikt. En vooral die doet waar haar hart van in de fik staat. Dat is zo voelbaar en die energie geeft echt kracht en moed om door te gaan. Dank je wel lieve Monica. Ik ben heel blij met jou