Waar staat jouw hart echt van in de fik?

 

Wat zou het je leven en business opleveren als jij jouw ware verlangens zou volgen? Keuzes maakt die goed voelen voor jou en een business die helemaal in lijn is met wie je werkelijk bent. Een leven en business voorbij de bestaande paden, voorbij de traditionele regels en kaders, voorbij de bestaande waarheid en huidige paradigma’s. Van binnen naar buiten. 

Exclusieve coaching voor vrouwelijke ondernemers en thought leaders. Voor meer impact, vrijheid & plezier

                                                

 

 

 

Monica Job, Spiritual Business Coach in Rotterdam

Over mij

Ik ben Monica. Ik ben een echte Rotterdamse en ik hou van mijn rol als moeder en vrouw. Ben een werkelijke nerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en alles wat te maken heeft met ondernemen in deze nieuwe tijd.

1 van die dingen die mij en mijn werk anders maakt, is dat ik het energetische en praktische combineer om mijn droomleven en business te realiseren. Tot in iedere cel van mijn lijf, begrijp en pas ik het concept toe, van het innerlijk werk doen, het helen van het verleden, het verwijderen van belemmerende overtuigingen, ruimte maken voor verlangens en een energetische match worden met die ware verlangens.

Ik ben er voor vrouwelijke ondernemers en thought leaders die meer dan bereid zijn om ALL in te gaan, zonder zichzelf op te offeren, of te veranderen. Nee, die vrouwen die zichzelf eren in wie ze zijn en eren in wat ze nog meer kunnen waarmaken voor zichzelf en daarmee ook de mensen om hun heen. Voor vrouwen die meer vrijheid, fun & ook mo’ money willen ervaren, op hun voorwaarden.

Ik bied exclusieve 1:1 coaching ( not for the faint hearted ) en begeleid Soul & Business Mastery’s in kleine groepen.