De resultaten waar je naar verlangd liggen altijd in het doen, doe je mee?
 
5 dagen lang deel ik mijn kennis, inspiratie en liefde met jou.
 
Dit wordt mijn meeste waardevolle challenge 👊🏻💜
  • Wat zou het je business opleveren, als je iedere dag afgestemde & geïnspireerde actie neemt?
  • Wat gaat dat betekenen voor je leven?
  • Klaar om je aligned booty into action te brengen, voor een hele toffe 2e helft van 2019?

 

Klaar om na deze heerlijke zomer weer aan de slag te gaan?

Uit je cijfers en acties blijkt dat je nog niet bent waar je had willen zijn…

Gelukkig hebben we nog een aantal maanden in dit jaar 👊🏻#komtgoed

 

5 dagen lang neem ik je mee in het proces van afstemmen en actie.

5 dagen lang deel ik mijn kennis, energie en inspiratie met je. 

We gaan het hebben over contact maken met je intuïtie, met wat je wilt, acties nemen op onderwerpen als; je mindset, je ‘marketing’, geldmindset, je acties & je business, maar ik deel ook een ton aan praktische tips die je direct kunt toepassen, zodat je ook resultaat ervaart.

Oh HELL YESS…..Tune eens in, wat zou het je leven & business opleveren als je iedere dag zorgt dat je afgestemd bent en actie neemt?

HOLY QUACAMOLY, wat is er dan nog meer mogelijk?! Freakin’ alles

Besluit je hier en nu dat de laatste maanden van dit jaar, jouw beste maanden gaan worden? NICE #BOOYAH

Doe dan mee met deze GRATIS 5 daagse business training

Ik zie je, in de training

XO, Monica

 

 

Let’s get MF real….

Als je zegt wie je bent dat je zegt, als je je dromen serieus neemt, als je volledige focus houdt op jouw doelen & daarbij trouw te zijn aan jezelf,  aan je ware verlangens, aan wat je echt wilt in je business, is er NIETS anders mogelijk dan dat jij het leven gaat leven waarvoor jij hier bent, een leven vol met FUN, liefde & overvloed.

Stiekem noem ik het een challenge, want ik daag je 5 dagen lang uit, zodat je echt tot je kern komt. Zodat je actie neemt en zodat je resultaten hebt.

Want je komt pas echt tot resultaten als je gaat doen.

Het vraagt wellicht wat van je, maar dan heb je ook wat 🙂

 

Daarbij krijg je nog eens een portie Monicaanse Soulpower jouw kant op;

  • Niet laten afleiden door emoties, troep, rommel, meningen van anderen
  • Geen consessies meer
  • Superbewuste keuzes maken
  • Alleen nog maar acties ondernemen vanuit die afgestemde plek

Wat krijg je deze 5 dagen;

 

  • 5 live trainingen met iedere dag een waardevolle opdracht  & ruimte om vragen te stellen
  • Nóg meer inspiratie en support van de mede -challengers in de besloten FB groep
  • Extra FB livestreams voor de vragen & de kick in tha butt! 😉

Afstemmen en actie, dat is wat bij mij het verschil heeft gemaakt.

Inmiddels is MonicaJob een bedrijf met een 6 cijferige omzet. 

Allemaal vanuit mindset, intuïtie, flow en actie nemen, zonder mijzelf op te offeren of compromissen te sluiten, helemaal op mijn voorwaarden. 

Dat gun ik jou ook!

Monica, bedankt voor wie je bent en wat je doet! Voor je energie en zoveel meer! Zelfs na een paar dagen merkte ik al een paar shiften (ook al heb ik alles nog niet tot in de puntjes kunnen uitvoeren). Echt geweldig! Dit is net wat ik nodig had! Een liefdevolle kick in the butt om tot actie te komen. En ik weet dat dit nog maar het topje van de ijsberg is. Wat ben ik blij dat ik me hiervoor ingeschreven heb!

Monica, je bent een toppertje!!! – Vanessa

’Bye bye verstoppen en bescheiden zijn. Ik laat me zien! Bye bye aanpassen en klein houden om gezien te worden. Ik ben een pionier, ik zet energetisch ruimte neer die nog iedereen kan zien en voelen. Bye Bye zoeken naar je goedkeuring en begrip. Ik kies ervoor om mezelf te zijn en wat jij vindt mag je houden! Bye bye afleiding. ik zie je en waardeer je creativiteit en voel nog sterker dat ik ervoor kies om mijn ding te doen. Ik kies ervoor 100% verantwoordelijkheid te nemen. Monica Job tjeezz ik sta versteld van de impact van de afgelopen dagen! Dank je wel <3’ – Janine

Onwijs gaaf dat je meedoet! Dit wordt mijn waardevolste training ooit 👊🏻💜