Flowtuition

Herken jij jezelf ook zo enorm in de volgende statements;

 

 • Je bent een heel ambitieuze coach, die meer dan klaar is met het getrut, gemiddelmoot en geneuzel, die je nu ervaart in je business
 • Je hebt al wat klanten, je business draait, maarrrr…..het kan beter

 • Je wilt een (geloofs en praktisch ) ‘systeem’, dat iedere maand voor inkomen zorgt
 • Je wilt, op jouw manier, zichtbaar zijn & je waarheid spreken

 • Je wilt ECHT ownen wie je bent en je expertstatus meer dan omarmen

 • Je wilt shiften naar een staat van zijn waarin je flow, joy & ease ervaart

 • Je bent bereid om in jezelf & je bedrijf te investeren voor het allerbeste resultaat

 • Je bent klaar om te doen wat nodig is voor een prachtige doorbraak met jouw mooie bedrijf

 

 

Speciaal voor jouw heb ik dit programma ontwikkeld

Een business programma wat uitgaat van wie jij bent, om jouw rol & volledig potentieel neer te zetten.

Ik investeer in de beste programma’s, masterminds, Tribes & coaches, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied, met als resultaat een goedlopend bedrijf met een omzet van minimaal 100.000 euro per jaar. Allemaal vanuit flow, intuitie & strategie – mijn strategie & ik leer jou, jouw eigen strategie

Dit is een business coaching programma vol tips en tools om jouw business naar dat volgende niveau te brengen

Samen maken wij de vertaling naar jouw unieke ondernemerschap vanuit eigenheid.

Omdat er geen kant en klaar concept bestaat voor wat jij  in de wereld wilt zetten.

Dit programma is voor mensen die klaar zijn voor serious business

Omdat ze zichzelf, hun bedrijf, hun missie & dromen series nemen & klaar zijn om het te gaan doen. Voor ondernemers die hun commitment willen geven en daar minimaal 4 maanden aan vast willen houden….wat er ook gebeurt…….

Verlang jij naar een business 100% op jouw voorwaarden?

Ik geef je de tools om dit allemaal in te gaan zetten. Ik daag je uit om dieper in je intuïtie te duiken. Ik leer jou om je flow te volgen, maar ook zeker om dit strategisch in te zetten, zodat je je bedrijf runt van intuïtie & flow.

Het is een compleet business coaching programma waarin de volgende onderwerpen besproken worden; Intuitie, je ware boodschap delen, (ondernemers) Mindset, Marketing vanuit je hart. Alles komt aan bod.

Jij bent bereid om te investeren in tijd en energie en waar te maken waar je al ruim maanden, zo niet jaren tegen aan loopt

Intuitie

Je luistert naar wat er binnenin verteld word

Flow

Flow is een staat van zijn waarin jij 100% je potentieel leeft

Flowtuition =

Intuitie + Flow + Strategie >> Je doet wat je het allerliefste doet, waar je goed in bent & het stroomt moeiteloos in je bedrijf

Praktische details

Locatie Utrecht

4 intensieve live dagen 

De volgende ronde start op 2 April 2019

4 x 1:1 sessies van 30 minuten

2 Q&A Coachingcalls in besloten Facebookgroep

Je behoud altijd toegang tot de content

(Ik heb plek voor 8 personen)

Na 16 Weken:

Wat brengt dit programma jou;

 • Je hebt jouw Money Mountain helder – een concreet productaanbod dat helemaal aansluit bij jouw ideale klant – een systeem om te volgen om te komen waar je wilt zijn.
 • Je weet wat je te doen hebt, je kunt er niet meer omheen en sterker nog, je wilt er niet meer omheen.
 • Je hebt jouw ‘ondernemersflow’ gecreëerd
 • Je hebt dingen gedaan waar je al maanden tegenaan loopt. Denk aan; challenges, workshops en je hebt je volgende programma succesvol gelanceerd.
 • Je weet alle ins & outs over het inzetten van je intuitie, zodat je vanuit flow werkt &  afgestemde acties doet die daadwerkelijk tot resultaten leiden.
 • Je hebt een berg aan creatieve en toepasbare ideeën & inspiratie voor een supertoffe business.
 • Je stapt hierna, voor altijd in de grootste versie van jezelf!

 

PS: Ik deel alles wat ik weet, wat mij succesvol heeft gemaakt en nog altijd bij leer, ik houd niets achter

Investering:

Je investering in jouw next level ZIJN in je business is €2497,00 ex. BTW. Je kunt ook zeker in termijnen betalen. ( 4 maandtermijnen van €637,00 ex. BTW )

Veel gestelde vragen:

Is dit programma alleen voor coaches? Nee, zeker niet. Ik heb kunstenaars, belastingadviseurs, coaches, healers & trainers in mijn doelgroep zitten. Dit is geschikt voor ondernemers die nog meer vanuit hun ZIJN willen ondernemen. Die moeitelozer willen ondernemen, vanuit zichzelf, zodat zij meer mensen kunnen bereiken, meer geld verdienen en meer vrijheid willen ervaren.

Hoe werkt het?  Het programma duurt 16 weken. We hebben 4 real life dagen van 10:00 tot 16:30 uur. In totaal heb jij ook nog eens 4 x 1:1 coachingsessie met mij persoonlijk. De content, als in extra audio’s, meditaties die je ontvangt bovenop het werkboek tijdens de real life dagen, kun je vinden in een speciale online omgeving en heb je altijd toegang tot.

Kan ik in termijnen betalen? Jazeker! Ik ben gek op termijnbetalingen. Je vindt ze onder het kopje aanmelden.

Wat kan ik verwachten van dit programma?  Je werkt met bewezen concepten. Support & Accountability van de groep. Een plezierige leeromgeving. Inspirerende content. Een hernieuwd geloof in jezelf. Fris perspectief. Meditaties. Affirmaties. Manifesteren, marketing allemaal voor jou stap voor stap uitgelegd. Progressie. Bewegen in de richting van meer geld en meer vrijheid. 

Kan jij garanties geven over de resultaten? Ik geloof enorm in dit programma en de principes die ik hanteer. De testimonials op deze pagina zijn van echte mensen die allemaal met mij hebben gewerkt, die het werk hebben gedaan en sommige hebben fantastische resultaten gekregen. Even een note naar mijn DISCLAIMER: Nee, ik kan jou geen garantie bieden. Als jij gelooft dat ik het je kan leren en jij bent te vertrouwen en je implementeert & neemt actie op hetgeen wat je leert, de juiste vragen stelt tijdens de live dagen en in onze 1:1 sessies, dan hebben we samen goud in handen.

Voordat ik met Monica ging werken, had ik weinig vertrouwen en geloof in mijzelf en angst om in mijn kracht te stappen. Ik ben meer in mijn gave gaan geloven, deze train ik nu dagelijks om het sterker te maken, iedere dag afstemmen, iedere dag journalen dus 😉 Wat ik voor mij zelf eruit heb gehaald is dat ik mag vertrouwen op de ingevingen die ik krijg en stappen mag blijven zetten die daarbij horen, ik own mijzelf nog meer. De live dagen en calls waren zeer waardevol voor mij.
Mijn ervaring met jou is dat je precies weet waar bij mij de blokkade zat/zit. Door jou heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in wat ik te doen heb. Je voelt heel goed aan waar aan gewerkt mag worden. Daarnaast vind ik je ook een super tof wijf en vind ik jouw energie heel prettig om mee te werken. – Pascal Lourens. www.bodyupload.nl

‘Ik heb deze maanden als heel waardevol ervaren. De live dagen waren intensief, maar ik kreeg altijd wat ik nodig had. De 1:1 sessies waren magic, alleen al een half uur met Monica bracht zoveel in beweging. Dank je wel Monica en de groep!’ – Kristel Kuiper. www.kristelkuiper.nl

‘Ontzettend fijn om samen gewerkt te hebben met je. Het heeft mij absoluut verder gebracht in mijn bedrijf. Met op de eerste plaats die groei IN mij. Heel veel van je geleerd, zeker ook over sales en marketing en hoe ik dit voor mijzelf kan toepassen. Het hele programma als heel waardevol ervaren. Liefs, Annemarie Teutscher.’ www.natuurlijkannemarie.nl