Klaar om te uplevelen in je business?

 

Creëer op deze dag, samen met mij, jouw next level business!

Er is nog een deel van jouw potentieel wat nog onbewust is, die kan alleen maar echt wakker worden als je je daarvoor openstelt.

Nieuwe resultaten komen als je nieuwe keuzes maakt, als je jezelf uitdaagt, als je durft te kiezen om te leven & ondernemen vanuit een ander perspectief

Stop met jezelf vastzetten in wat je kent, daar vind je geen nieuwe resultaten.

Weg van de massa en hoe het hoort

Weg van oude systemen en oude overtuigingen

Dus dag dag oude gedachtes en patronen

Dus dag dag rest beetjes oude emoties, schuld en schaamte gevoelens

 

Are you ready to level the F*ck up? 

In de afgelopen jaren ben ik gaan experimenteren met mijn overtuigingen die ik had op het ondernemerschap, ik ben hierin steeds gaan kiezen, voor iets anders, voor iets fijners en lichters, weg van hoe het hoort, maar meer en meer vanuit mijn ziel. Dit heeft geleid tot geweldige nieuwe ervaringen, te gekke creaties en de leukste klanten! Hell yess, ik leef en doe business op een manier die helemaal in lijn is, met wie ik werkelijk ben.

Het is dan ook mijn intentie met dit event om jou te laten ervaren hoe het ook anders kan, vanuit een ander bewustzijn, vanuit een ander perspectief, het kan. Spannend? Mega! Makkelijk? Nu wel! 

 

Dit komt er allemaal aan bod; 

We gaan dieper in op wat spirituele principes zoals afstemming & je ziel & business nog meer op 1 lijn brengen.

Waar de meeste spirituele ondernemers tegenaan lopen is dat zij, het moeilijk vinden om hun krachtige (helende) boodschap te delen met de wereld, vaak hebben ze een groot hart ( duh) en daarbij komt ook een groot ego, de weerstand/ zelfsabotage, weerhoud mensen om ECHT in die persoon te stappen. Hun hoofd zet het op een lopen en neemt het volledig over. Veel mensen volgen programma na programma, hebben een ton aan innerlijk werk verricht, maar zijn nog steeds niet waar ze willen zijn. Stap uit die geconditioneerde mind.

Wat nu, als ik je het geheim vertel,  van een gelukkig leven en succesvolle business? Dat begint bij jou. Dat begint IN jou.

Dus in plaats van steeds met ‘daarbuiten bezig’ te zijn, ligt het geheim er in, om dit precies andersom te doen.

Tune in op wie jij werkelijk bent. Bouw een krachtige relatie op met het Universum/ God. Luister naar je intuïtie. 

Maar dan zijn we er nog niet, right?

 

We herprogrammeren onze mind

Ok pionier, je bent al voorbij de basic belemmerende overtuigingen, je weet inmiddels dat je altijd wel ‘last’ zult hebben van beperkende en of spookgedachtes, die heb ik zelf ook nog, maar in dit stuk, gaan we dieper intappen in de overtuigingen die je nu ervaart.

Overtuigingen als; nu gaat het lekker, maar blijft dat? Wat vraagt dat van mij? Kan ik dat wel? Hoe kom ik aan grotere groepen of hoe zet ik meerderde groepen op? 

Deze overtuigingen beïnvloeden op dit moment, je leven en business . En ja, daar ben je eigenlijk wel effing klaar mee. Tijd om dit te identificeren en te herdefiniëren.

 

We voelen nieuwe emoties met ons hart

Door hier mee aan de gang te gaan, voel je letterlijk een shift IN je plaatsvinden. Dit creëert ruimte om het ‘oude’ los te laten en nieuwe dingen te voelen en te ervaren. High Five voor energetische leiderschap! 🙌🏻In dit stuk creëer ik een nieuwe ruimte voor je, waar next level thinking en dus next level groei mogelijk is.

 

We nemen nieuwe acties 

Oh ech wel, we gaan deze dag ook keihard aan de slag met een plan voor je business. Een niet lullen maar poetsen praktische ‘plan’ , dat easy peasy is om te volgen….met fun & flow. Want hoe ziet jouw business er werkelijk uit, op jouw voorwaarden? Je wilt je omzet stretchen, hoe dien je dan al die nieuwe klanten? Hoe blijf je waardevol, dienstbaar en nog steeds op jouw voorwaarden, ondernemen?

 

Ben jij klaar om ALL in te gaan voor een next level gaaf leven & succesvolle business op jouw voorwaarden?

Meld je dan vandaag nog aan voor het #BeEpic Business event.

 

Een hele dag voor jou & je business

We kijken niet naar hoe het nu is, we tunen in op die grotere versie van jezelf en welk bedrijf past daar dan bij. En dat gaan we vormgeven.  De next level versie van jou en je droombusiness. Met de liefdevolle, eerlijke, recht doorzee aandacht voor jouw, jouw ZIJN & jouw business. #BOOYAH

Er even helemaal uit, los van alles en iedereen met de volledige aandacht voor jouw bedrijf, dat is wat je sprongen doet maken. Je gaat groter dromen en daar horen nieuwe acties bij. Dit doe ik zelf ook keer op keer en heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik ben ook al lang niet meer die persoon van 3 jaar geleden, hell, zelfs een ander persoon dan een jaar geleden toen ik het eerste #BeEpic event neerzette.

Ik zet jou, supersnel terug in wie je werkelijk bent en in wat jij hier te doen hebt én dan wordt heel snel duidelijk HOE jij je business daarom heen bouwt. Mijn energie is sky high en alleen dat al, zorgt voor een shift bij jou, mijn kennis hierbij opgeteld, ga jij zeker na deze dag naar huis als die next level versie van jezelf. 

Bij deze next level, hoort ook een next level locatie. Dit event vindt plaats in het Van Der Valk Hotel in Vianen.

 

Kun je het je permitteren om er niet bij te zijn?

Hoe, wat, waar?

Dit event vindt plaats op 4 Oktober 2019 & wordt gehouden in het Van der Valk Hotel in Vianen

Prins Bernhardstraat 75

4321 XE Vianen

Tijd: van 09:30 tot 17.00 uur.

 

Jouw Investering

Je investering voor dit event is €147,00 ex. BTW.

De eerste 25 mensen betalen €97,00 ex. BTW.

Klik na je betaling niet meteen weg, je wordt doorgestuurd naar een registratiepagina en laat daar je gegevens achter.

Some words of praise

Are you ready to level up & Be Epic?