Klaar voor uplevel in leven en business?

Je bent toe aan een nieuwe, frisse, groter ‘plan’ voor jezelf en je business.

Oh hell yess…..een groter vertrouwen in jezelf, ondernemen vanuit een groter ZIJN en een groter plan om dit waar te maken.

Well then, this is your event – zorg dan dat je er bij bent.

The world needs that special gift, that only you have ♥

Wil je even uit je business zijn, op een inspirerende locatie, met meer dan gelijkgestemde mensen en nieuwe inzichten en ervaringen?
Wil je doorbreken naar dat volgende niveau en je weet ook dat dit wat van jou vraagt – maar je bent er meer dan klaar voor?

Denk je dat 1 dag met mij, mijn kennis, energie en ervaring, een zaal met gelijkgestemden voor jou het verschil kunnen maken op weg naar dat volgende level?

Als dat een JA is, zorg dan dat je erbij bent. 4 oktober 2019.

We werken aan jou én je bedrijf. Ik laat je meer in jezelf geloven, ik laat je meer ondernemen vanuit je intuïtie, ik laat je met een afgestemd plan het pand verlaten. Yep – you are more then ready voor de next level.

 

Are you ready to level the F*ck up? 

In de afgelopen jaren ben ik gaan experimenteren met mijn overtuigingen die ik had op het ondernemerschap, ik ben hierin steeds gaan kiezen, voor iets anders, voor iets fijners en lichters, weg van hoe het hoort, maar meer en meer vanuit mijn ziel. Dit heeft geleid tot geweldige nieuwe ervaringen, te gekke creaties en de leukste klanten! Hell yess, ik leef en doe business op een manier die helemaal in lijn is, met wie ik werkelijk ben.

Het is dan ook mijn intentie met dit event om jou te laten ervaren hoe het ook anders kan, vanuit een ander bewustzijn, vanuit een ander perspectief, het kan. Spannend? Mega! Makkelijk? Nu wel! 

Dit komt er allemaal aan bod; 

We gaan dieper in op wat spirituele principes zoals afstemming & je ziel & business nog meer op 1 lijn brengen.

Waar de meeste spirituele ondernemers tegenaan lopen is dat zij, het moeilijk vinden om hun krachtige (helende) boodschap te delen met de wereld, vaak hebben ze een groot hart ( duh) en daarbij komt ook een groot ego, de weerstand/ zelfsabotage, weerhoud mensen om ECHT in die persoon te stappen. Hun hoofd zet het op een lopen en neemt het volledig over. Veel mensen volgen programma na programma, hebben een ton aan innerlijk werk verricht, maar zijn nog steeds niet waar ze willen zijn. Stap uit die geconditioneerde mind.

Wat nu, als ik je het geheim vertel,  van een gelukkig leven en succesvolle business? Dat begint bij jou. Dat begint IN jou.

Dus in plaats van steeds met ‘daarbuiten bezig’ te zijn, ligt het geheim er in, om dit precies andersom te doen.

Tune in op wie jij werkelijk bent. Bouw een krachtige relatie op met het Universum/ God. Luister naar je intuïtie. 

Maar dan zijn we er nog niet, right?

 

We herprogrammeren onze mind

Ok pionier, je bent al voorbij de basic belemmerende overtuigingen, je weet inmiddels dat je altijd wel ‘last’ zult hebben van beperkende en of spookgedachtes, die heb ik zelf ook nog, maar in dit stuk, gaan we dieper intappen in de overtuigingen die je nu ervaart.

Overtuigingen als; nu gaat het lekker, maar blijft dat? Wat vraagt dat van mij? Kan ik dat wel? Hoe kom ik aan grotere groepen of hoe zet ik meerderde groepen op? 

Deze overtuigingen beïnvloeden op dit moment, je leven en business . En ja, daar ben je eigenlijk wel effing klaar mee. Tijd om dit te identificeren en te herdefiniëren.

 

We voelen nieuwe emoties met ons hart

Door hier mee aan de gang te gaan, voel je letterlijk een shift IN je plaatsvinden. Dit creëert ruimte om het ‘oude’ los te laten en nieuwe dingen te voelen en te ervaren. High Five voor energetische leiderschap! 🙌🏻In dit stuk creëer ik een nieuwe ruimte voor je, waar next level thinking en dus next level groei mogelijk is.

 

We nemen nieuwe acties 

Oh ech wel, we gaan deze dag ook keihard aan de slag met een plan voor je business. Een niet lullen maar poetsen praktische ‘plan’ , dat easy peasy is om te volgen….met fun & flow. Want hoe ziet jouw business er werkelijk uit, op jouw voorwaarden? Je wilt je omzet stretchen, hoe dien je dan al die nieuwe klanten? Hoe blijf je waardevol, dienstbaar en nog steeds op jouw voorwaarden, ondernemen?

 

Ben jij klaar om ALL in te gaan voor een next level gaaf leven & succesvolle business op jouw voorwaarden?

Meld je dan vandaag nog aan voor het #BeEpic Business event.

 

Een hele dag voor jou & je business

We kijken niet naar hoe het nu is, we tunen in op die grotere versie van jezelf en welk bedrijf past daar dan bij. En dat gaan we vormgeven.  De next level versie van jou en je droombusiness. Met de liefdevolle, eerlijke, recht doorzee aandacht voor jouw, jouw ZIJN & jouw business. #BOOYAH

Er even helemaal uit, los van alles en iedereen met de volledige aandacht voor jouw bedrijf, dat is wat je sprongen doet maken. Je gaat groter dromen en daar horen nieuwe acties bij. Dit doe ik zelf ook keer op keer en heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik ben ook al lang niet meer die persoon van 3 jaar geleden, hell, zelfs een ander persoon dan een jaar geleden toen ik het eerste #BeEpic event neerzette.

Ik zet jou, supersnel terug in wie je werkelijk bent en in wat jij hier te doen hebt én dan wordt heel snel duidelijk HOE jij je business daarom heen bouwt. Mijn energie is sky high en alleen dat al, zorgt voor een shift bij jou, mijn kennis hierbij opgeteld, ga jij zeker na deze dag naar huis als die next level versie van jezelf. 

Bij deze next level, hoort ook een next level locatie. Dit event vindt plaats in het Van Der Valk Hotel in Vianen.

Het is mijn intentie, dat je na deze dag, minimaal 5 centimeter langer de deur uit gaat, dan dat je ‘s-ochtends bent binnengestapt.

Zoals dat wel vaker gebeurt bij mensen die een dag bij mij zijn geweest ♥

 

Kun je het je permitteren om er niet bij te zijn?

Hoe, wat, waar?

Dit event vindt plaats op 4 Oktober 2019 & wordt gehouden in het Van der Valk Hotel in Vianen

Prins Bernhardstraat 75

4321 XE Vianen

Tijd: van 09:30 tot 17.00 uur.

 

Jouw Investering

Je investering voor dit event is €147,00 ex. BTW.

Klik na je betaling niet meteen weg, je wordt doorgestuurd naar een registratiepagina en laat daar je gegevens achter.

Some words of praise

Are you ready to level up & Be Epic?