Divine Intervention – Deep Dive Trainingsdag

Jij weet allang dat het tijd is om nog meer je ruimte in te nemen

Om je boodschap nog scherper en krachtiger de wereld in te slingeren

Om jezelf op een dieper niveau te erkennen voor wie je bent en wat je kunt 

Jij bent die persoon die een heldere visie heeft voor zichzelf en je gaat altijd net even die stap verder, dat heeft je gebracht tot waar je nu bent en deze eigenschap zet je weer in om nu de volgende stap te maken in je leven & business.

Op deze Deep Dive trainingsdag, ‘confronteer’ ik je, met wie je werkelijk bent & wat jouw boodschap/zielsmissie is.

 

Dit is geen – ‘Another day at the office’ – dag 

 

Als je hier komt, doe dan je duikpak aan en zet je snorkelbril op, want we gaan diep en mogelijk schuren we over de bodem van jouw ziel. Misschien wel dieper dan je had verwacht, had gewild of had gehoopt, maar ja, anders krijgen we geen next level.

En misschien is het wel een beetje als diep zee duiken, net als in de film Nemo. Als je dieper en dieper naar de bodem van de zee gaat, beland je op een gegeven moment in volledige duisternis. Pikdonker en vervolgens schrik je je rot, van zo’n lelijke vis, die zijn eigen lampje boven zijn hoofd heeft………die vis heeft dus altijd zijn eigen lichtje bij zich, hoe cool is dat?

Dat lichtje, die richtingaanwijzer heb jij ook, ALTIJD! 

Dat lichtje is (nog) te vaak verstopt……dus deze dag gaat dieper dan wat oppervlakkige shizzle, ik doe niet aan oppervlakkigheid. 😉 Nee, dit gaat over jouw, over jouw licht, over wat jij hier te doen hebt, over die persoon die je wilt ZIJN & die business, die daar 100% op aansluit.

We zijn hier om het verschil te maken

Jij bent hier om een verschil te maken, misschien wel om een revolutie te beginnen – ik in ieder geval wel

Zijn wie je wilt ZIJN is een keuze

Business 100% op jouw voorwaarden is een keuze

Mijn intentie is om jouw, jouw ZIJN te laten ervaren, op dat diepere niveau, dat zielsweten, zodat je kunt shiften naar grotere staat van ZIJN.

 

Voor wie is deze dag geschikt?

Voor pioniers, ambitieuze coaches die er meer dan klaar voor zijn, om te uplevelen, om te stretchen naar die next level staat van ZIJN.

Voorbij het gedoe

Voorbij de middelmatigheid

Voor ondernemers, die zichzelf op een dieper niveau toestemming willen geven om zo hun dromen (privé&business) waar te maken

Om nog meer vanuit flow & intuïtie te werken

Om die leider te zijn in hun business

Voor die ondernemers, die hun inkomen willen verdubbelen

Die 100% ongegeneerd zichzelf willen zijn

Die 100% de energie willen volgen

Die 100% voorbij het ego willen en doen vanuit ZIJN

 

Over mij

Keer op keer kies ik ervoor om in mijzelf te geloven. Ja en soms weer op een dieper niveau mezelf ‘uit de weg’ te gaan, even weer erkennen wie ik ben en wat ik heel goed kan, zodat er ruimte ontstaat voor dat volgende niveau/ laagje, die dan weer opgevuld kan worden met ​een nieuw denken, nieuw voelen, nieuw weten, nieuw ervaren, nieuwe acties en nog mooiere resultaten.

Mijn grootste groeimomenten waren altijd die momenten, dat ik het gedoe aan durfde te kijken en het werk deed, om mijzelf uit de weg te gaan. Het pad wat jij nu bewandeld, heb ik ook bewandeld en dat helpt mij om de weerstanden, de angsten, de obstakels die jij onderweg tegenkomt te begrijpen en deze samen met jou op te lossen. Ik breng je terug naar jouw pure ZIJN. Ik breng je terug in contact met jouw licht. 

 

De term, next level, komt niet eens in de buurt met wat ik op deze dag met je wil bereiken!

Herken je dit, resoneert het? Gaaf! Dan nodig ik je hierbij van harte uit voor deze;

 

 Deep Dive trainingsdag

 

Wat kun je verwachten?

We duiken eerst in het stuk van je volgende verlangens en waarom je die nog niet volledig leeft. We moeten het eerst identificeren om het daarna te kunnen claimen, right?

Supereng, weet ik, maar zeker als je overtuigingen hebt, dat jij nooit dingen kunt krijgen of de business kunt hebben, zoals jij dat wilt…….dan ben je hier op het juiste adres…..want daar gaat het nu juist om! 

Wat moet jij (nog) geloven over jezelf? 

Rauw, BAMM, straight to the point.

Own your awesomeness, dat dit is waarvoor jij geboren bent.

Waar laat jij nog je leiderschap liggen?

Hoe ziet een business 100% op jouw voorwaarden eruit?

Wat wil je werkelijk doen met je klanten?

 

Deze onderwerpen en meer, komen allemaal aan bod op deze dag. We sluiten deze dag af met een heerlijk diner.

Dit is niet voor de faint hearted, daarom een kleine setting, selectieve toelating, aandacht en ECHTE groei.

Wat anderen zeggen

Voordat ik met jou ging werken, was er een andere ik, een ander leven, er is zoveel veranderd, dat ik het niet met de juiste woorden kan omschrijven. Mijn mindset is veranderd, hoe ik naar de dingen kijk is veranderd, de shifts die hebben plaatsgevonden op energetisch niveau. Ja, dat heeft Monica gedaan. Ik voel hoe mij dat innerlijk heeft veranderd heeft en dat dit de basis is voor de rest van mijn leven, dit kan niemand mij meer afpakken. Ik weet dat dit er altijd gaat zijn, het hangt niet meer af van wat iemand anders zijn idee is over een businessplan of hoe ik business zou moeten doen. Dit is het. – Ilse

‘Wat een mooi en heftig gesprek was het. Tot de kern. Wat het mooist van alles is: ik vóél nu echt dat mijn verhaal delen alles is wat ik hoef te doen. Dat ik daarmee bergen mensen help. Dat ik er niets speciaals voor hoef te doen, gewoon mezelf zijn. Dat is echt een grote shift die door het gesprek in gang is gezet. Ik ben je er dan ook super dankbaar voor!’ Priscilla

Hoe – wat – waar?

 

Donderdag 18 April van 10:00 tot 17:00 uur.

Op een heel fijne locatie in Utrecht.

Inclusief lunch en diner. En je bent de hele dag voorzien van wat lekkers en koffie, thee en sap.

Heb je nog vragen of twijfels, mail me even.

Als je mee wilt doen, doe dat met intentie. Beslis wat hieraan meedoen jou gaat opleveren, wat het je brengt op het niveau van ontvangen, doen & zijn in je leven en business.

 

 

Je investering:

€497,00 ex. BTW.

Yess Monica, ik doe mee!

PS: Het programma wat ik op deze dag behandel is onderdeel van een groter programma en je ontvangt na deze dag, een heel mooi aanbod om verder te werken met mij en een prachtige groep ondernemers.