Klaar om te uplevelen met je passie & purpose?

Een krachtige mentorship in je achterzak te hebben?

Je GROEI accelereren met de laatste methodes op het gebied van leren 

ECHTE actie nemen, met support en ACCOUNTABILITY

Join een internationale Tribe van mensen precies zoals jij

Welkom thuis 

Freedomista Tribe & Academy is een consistente mentorship tot je beschikking waar je op kunt vertrouwen

Het gaat om echte support & accountability

Het is een community gecommitteerd om jouw mooie gaves te activeren om te leiden en om een extraordinary life en business te creeren

Welkom bij de Freedomista Tribe & Academy – de plek om helemaal jezelf te zijn, nog meer jezelf te worden, online leren van de experts in hun vakgebied, support & coaching van een geweldige groep mensen. We bouwen aan ons geloof in wat we hier te doen hebben en de capaciteit om onze gaves in te zetten om te creëren, te dienen en te leiden op de meest krachtige manier

……..Samen

Jij bent geboren voor meer, dat weet je allang

Jij bent anders!

Jij hebt een passie.

En je hebt dromen.

Je wil een rete gaaf leven voor jezelf creëren en de wereld dienen met alles wat in jou zit.

Jij bent diep van binnen een Freedomista!

Maar waar de F moet je beginnen?

En hoe moet je het in Godsnaam vol houden als iedereen tegen je lijkt te zijn en als je de praktische tools hiervoor mist?

Ik weet dat & ik help je er bij.

Ik ben al jaren mijn bedrijf aan het bouwen.

Toen ik startte was er bijna niets voor zielsmissie ondernemers zoals jij en ik

Toen ik mijn business begon, heb ik mijn informatie en kennis van zoveel verschillende plekken gehaald

Ik heb uren op internet doorgebracht om te leren hoe iets praktisch moest

Ik heb online programma’s gevolgd over hoe ik een online programma kon maken & lanceren

En hoe dat werkt met marketing vanuit je hart

Dat alles deed ik ook nog eens alleen, want ik had geen ondernemers verder om mij heen

Ik ben flink gaan investeren in een aantal waardevolle business programma’s; Business in a Box van Eelco de Boer was de allereerste, maar ook in marketing, productcreatie & mindset. 

En dan kreeg ik er vaak maar 2 of 3 maanden begeleiding bij en dan moest ik het weer zelf uitzoeken of er zat geen begeleiding bij.

Dit doe ik dus met Freedomista Business Tribe ANDERS

Dit is een compleet Spirit, Life & Business programma in 1

Je vindt trainingen op verschillende gebieden:

Marketing, Sales en Social Media

Geldmindset

Passie en Missie

Mindset

Bewustzijn en Afstemming

Actie nemen

Zichtbaarheid

Creativiteit

Wekelijks komen er nieuwe trainingen, mediaties & scripts vrij.

Ik heb een mega groot netwerk van ondernemers, ICT en tech experts en zorgen ervoor dat ik altijd de juiste mensen kan inschakelen zodat jij alles kan leren wat je nodig hebt.

Daarnaast is er wekelijks een Q&A waarin je al je vragen kunt stellen over jouw business en de content die vrijkomt.

Ik denk met je mee over je aanbod, je workshop & je bedrijf

En als allerbelangrijkste krijg je een Business Tribe van gelijkgestemden om je heen die net als jij geld willen verdienen met hun missie, weten wat er voor nodig is en jou steunen door dik en dun. En geloof mij: dit is onmisbaar.

Jouw investering

En dat allemaal voor een belachelijk lage prijs!

De meeste business trainingen zijn tussen de 1000 en 3000 euro. En daar heb je dan ook nog eens verschillende trainingen voor nodig omdat je nooit alles op een plek kan vinden.

Ik bied je dit business programma aan voor €385,00 ex BTW voor 6 maanden.

Je krijgt vanaf dag 1 toegang tot alle content die vrij is gekomen EN er komen wekelijks nieuwe trainingen bij.

Monica Job

Ik ben een gepassioneerde Freedomista mentor & businesscoach, transformerende cursus creator, niet-lullen-maar-poetsen lady, ik inspireer duizenden mensen via mijn blogs, programma’s, tribe & 1:1 coaching, om te doen waar hun hart van in de fik staat.

In de afgelopen 3 jaar heb ik mijn verlangens gevolgd, mijn intuitie vertrouwd, heb ik dagelijks geïnspireerde actie genomen, die afgestemde actie die logisch & goed voelde voor mij.

Dit omdat ik in lijn ben….

… met mijzelf, met mijn waarheid, met wat goed voelt voor mij

Inmiddels heb ik meer dan 18 programma’s gecreëerd & gelanceerd en heb ik een 5 going on 6 figure business. Ik heb een heerlijk leven, op mijn voorwaarden en dat gun ik jou ook!

Wat anderen zeggen

‘BTW….deze maand tik ik de 4000 euro aan en de maand is nog niet voorbij. Elke x als ik groei ben ik weer dankbaar voor jouw mindset shizzle. THX!’ – Liefs Cindy

‘De mastermind geeft mij zoveel liefdevolle steun, het is zo waardevol <3. Inspirerend om te zien hoe je als pionier de weg vrijmaakt voor je klanten om ook in die energie te stappen’ – Janine

‘Ik ben vanaf de start al lid van deze mastermind en ik ben er super blij mee. Het is super praktisch. Met de technische hulp bij hoe je je bedrijf opbouwt, over salespages maken, inschrijfformulieren op je website etc.Met mindset trainingen, journaling, marketing en sales. Welke stappen je moet zetten om te creëren en te lanceren. Hoe je in actie komt en ook blijft. En dit alles in een voor mij zeer waardevolle groep die elkaar boost, steunt en helpt. En dan heb ik het nog niet over Monica gehad…Monica doet dit alles op haar eigen enthousiaste en inspirerende wijze. Zij is een enorme motivator, inspirator en heel erg begaan met haar Tribe. Ze denkt echt met je mee. Zij kijkt naar je website, weggever of programma. Naar datgene waar jij  feedback op nodig hebt. Ik hou er van, lekker op zijn Monicaans, niks mis mee! Freedomista Mastermind: een echte aanrader!’ – Mirjam

De volgende trainingen zijn al beschikbaar:

 1. Hoe maak je een vliegende start met jouw bedrijf?
 2. Hoe ontdek je wat je missie is?
 3. Hoe maak je een eigen online programma?
 4. Hoe kun je je Weggever creëren.
 5. Hoe kun je je Weggever koppelen aan Mailchimp en Active Campaign?
 6. Hoe deel je jouw boodschap op de meest krachtige manier?
 7. Hoe vertaal je jouw boodschap naar betaalde diensten & producten?
 8. Masterclass met Yvette Tick – Storytelling
 9. Masterclass Facebook Bots met Mirjam & Sander
 10. Hoe maak je een goede salespagina?
 11. Hoe kun je jouw training, workshop of programma succesvol lanceren?
 12. Ask, believe & Receive ( mindset )
 13. En nog heeel veeel meer!

Als je klaar bent voor de next level in jouw leven & business,

klik dan 1 van de buttons hieronder 

Superdupercalifragalistic dat je mee gaat doen 🙂

Maak vandaag nog een vliegende start met je prachtige bedrijf, na je aanmelding, ontvang je direct jouw eigen inloggegevens voor de Academy waar je alle content vind en een link voor de besloten Facebookgroep. Ik zie je in de groep

Vraag maar raak

#1. Ik ben al wat verder met mijn bedrijf, is dit programma nog steeds waardevol voor mij?

Dit programma heeft absoluut toegevoegde waarde als je net begonnen bent, of als je op het punt staat om te starten maar ook als je al een paar duizend euro per maand verdient en op weg bent naar de 10.000 euro per maand.

Ook dan geef ik je de juiste handvaten en strategieën om een volgende stap te nemen.

EN daarnaast gaat iedere groeifase precies hetzelfde. Je krijgt eerst de verlangens, je haalt de blokkades weg terwijl je in de tussentijd praktische acties neemt. En of je nu 100  euro, 1000 euro, 10.000 euro of 100.000 euro per maand wil verdienen, die fase van groei is altijd hetzelfde.

#2. Ik ben bang dat ik alle content niet kan bijhouden, dat ik overweldigd raak?

Maak je geen zorgen, je pikt er gewoon uit wat voor jou belangrijk IS op dat moment. Zolang je lid bent, kun je altijd bij alle vrijgegeven trainingen.

#3. Blijft het altijd deze prijs?

Dat weet ik niet. Ik investeer nog altijd in de beste programma’s & coaches. Maar zolang je lid blijft, betaal je deze prijs. Ga je er even tussen uit, betaal je daarna de nieuwe prijs.

#4. Kan ik op ieder moment vragen stellen?

Jazeker! We openen een speciale post, waar je om de week al je vragen onder kwijt kunt & via de livestream beantwoord ik al je vragen.

Maar wacht daar niet op, als je ergens over wilt sparren, gooi je vraag dan zeker in de groep. Dit is de plek van gelijkgestemden Freedomista’s.

# Nog. Even. Dit.

Voor diegene die nieuw zijn of oppervlakkige persoonlijke ontwikkeling doen – dan is deze groep niets voor jou. Ik ben echt een freakin’ personal development nerd en ik doe niet aan oppervlakkige self help shizzle.

Dit is voor mensen die echt compleet obsessed zijn met groeien in hun ZIJN, zoveel ze kunnen, nog meer leren om liefde te laten stromen & er alles uit willen halen wat er in dit leven voor ze beschikbaar is.

Het is voor die eeuwige ‘studenten’ die willen begrijpen hoe het leven werkt, wat het betekent om nog dieper in te tappen op hun spiritualiteit en daarbij een menselijke ervaring willen beleven hier op aarde.

Het is voor die mensen die zichzelf continue willen uplevelen – niet voor eventjes, niet voor makkelijk, maar voor altijd durende liefde, groei, fun & voldoening.

Heb je nog andere vragen? Mail dan naar support@freedomista.nl