Business Reading

Helderheid & vertrouwen

Herken jij dit:

 

 • Je roept al maanden dat je naar een next level wilt gaan, maar een stap in die richting zetten vind je nog een dingetje 
 • Je weet allang wat je waard bent, je klanten geven je prachtige feedback, je vraagt je af, hoe je  dit nu eens eindelijk eens in je prijs kan doorbereken.
 • Je bent klaar met, zelf het grootste obstakel te zijn in het realiseren van je eigen succes.
 • Je bent klaar om door te breken naar dat volgende niveau en je weet dat het niet aan je strategie ligt en ook niet aan je kennis, maar dat het ‘iets’ in jou is.
 • Je voelt aan alles dat je het waard ben, je weet dat het mogelijk is, je weet dat het in jou zit.
 • Je hebt een sprong te maken en je hebt iemand nodig die dit samen met jou doet! 

 

Een Business Reading met mij, is een sessie van ongeveer 30/40 minuten om meer helderheid te krijgen op het mooie pad wat jij nu bewandeld. Het zijn vaak hele kleine overtuigingen die er in zijn geslopen in de afgelopen jaren. Ik haal ze er zo uit, we buigen die om en die zorgen voor een mega verschil in je business.

Hoe werkt het?

Vooraf aan onze sessie stuur ik je een vragenformulier, dan kan ik intunen op jouw energie en jouw ZIJN.  Tijdens de reading nemen we samen door wat ik ervaar, weet, voel en hoor. Ik wordt ondersteunt door mijn gidsen & dreamteam. Je krijgt meer helderheid, inzichten, shifts op jouw stuk.

Elke reading is anders, elke reading levert iets anders op. Je ontvangt precies wat jij nodig hebt.

Resultaat na deze Business Reading:

 • Weet je wat je te doen hebt, kun je er niet meer omheen en sterker nog, wil je er niet meer omheen
 • Heeft er op energetische niveau een shift plaatsgevonden, precies op die manier die nodig is om nieuwe energie vrij te maken voor next level thinking, next level groei
 • Durf je 100% te vertrouwen op wat je al heel lang weet, wat je ook tegen je klanten predikt, maar waar je zelf nog wel eens van je padje afdwaalt, dat het niet ligt aan wat je doet, maar die krach komt vanuit jouw ZIJN.
 • Durf je voor je potentie, je waarheid te gaan staan, je durft hem hardop uit te spreken.
 • Gebruik je nooit meer verkleinwoorden
 • Verontschuldig je je nooit meer voor de gaves die je hebt
 • Het gaat erom dat wat jij weet op je goede dagen, dat wanneer je weer een geweldige sessie met je klanten hebt gehad en je voelt yess, ik ben echt goed, maar op het moment dat je weer een aanbod moet doen, of je waarheid moet spreken, je weer in de kleinere versie van jezelf stapt.
 • Na deze reading stap je iedere keer in de grootste versie van jezelf!
 • Nee, is ook een antwoord
 • Je bent er niet meer voor iedereen
 • Je kent je waarde
 • Je voelt je waarde
 • Je ontvangt je waarde

Hoor je nog te vaak, dat je te duur bent en ga je dan aan jezelf twijfelen? Dan is deze reading/ healing ECHT voor jou!

Iets in jou maakt dat je nog twijfelt, je hebt ergens nog geen ownerschip over genomen & ik ga jouw leren om dat wel te ownen.

Tuurlijk is het spannend om ervoor te gaan staan en zo on Nederlands om prijzen te vragen waarvan je weet dat je het waard bent, maar het alternatief is dat je blijft leven zoals je altijd hebt gedaan en zoals iedereen het doet en dat is niet OK en daar kun je ook niet mee leven.

Deze investering in jezelf is €297,00 ex. BTW.

Eigenlijk zou deze reading 1000 euro moeten kosten, omdat dit ECHT het verschil maakt in je business. Ik ken de waarde, ik weet wat dit voor jou gaat opleveren. Ik heb al tientallen mensen geholpen hiermee en ik zie wat de enorme impact het heeft.

Ik weet ook dat we menselijk zijn en op het moment dat jij terug stapt in de kleinere versie van jezelf, is het enige wat je moet doen, deze reading terug beluisteren en dan zit je er weer in!

Wat is het jouw waard om dat ene obstakel dat je succes in de weg staat, weg te nemen?

 

Wat zeggen anderen over deze reading:

Voordat ik met jou ging werken, was er een andere ik, een ander leven, er is zoveel veranderd, dat ik het niet met de juiste woorden kan omschrijven. Mijn mindset is veranderd, hoe ik naar de dingen kijk is veranderd, de shifts die hebben plaatsgevonden op energetisch niveau. Ja, dat heeft Monica gedaan. Ik voel hoe mij dat innerlijk heeft veranderd heeft en dat dit de basis is voor de rest van mijn leven, dit kan niemand mij meer afpakken. Ik weet dat dit er altijd gaat zijn, het hangt niet meer af van wat iemand anders zijn idee is over een businessplan of hoe ik business zou moeten doen. Dit is het. – Ilse

‘Wat een mooi en heftig gesprek was het. Tot de kern. Wat het mooist van alles is: ik vóél nu echt dat mijn verhaal delen alles is wat ik hoef te doen. Dat ik daarmee bergen mensen help. Dat ik er niets speciaals voor hoef te doen, gewoon mezelf zijn. Dat is echt een grote shift die door het gesprek in gang is gezet. Ik ben je er dan ook super dankbaar voor!’ Priscilla