Ik hoop dat je heel fijne kerstdagen hebt gehad en bij deze wens ik je alvast een magisch mooi nieuw jaar toe.

Voor ons ligt het heel nieuw jaar, met oneindige mogelijkheden en om daar optimaal gebruik van te maken, om daar helemaal in te stappen, moeten we geen shizzle vasthouden die ons tegenhouden, vastzetten of kleinhouden.

Dus mooierd, om ook je verlangens waar te maken in het nieuwe jaar, maak eerst de weg vrij. Voor velen was 2020 een uitdagend jaar, ziektes, burn outs, ontslag….pff een jaar waarin ik verdrietige verhalen heb gehoord, maar ook hele mooie verhalen.


Eindejaarsritueel


Om met heel ons ZIJN in het nieuwe jaar te stappen, laten we eerste afscheid nemen van dit jaar. 
Als je mij wat langer kent, weet je dat ik ieder jaar een brief schrijf.

​In deze brief schrijf ik wat ik achterlaat. Dat kunnen ervaringen zijn, overtuigingen, mensen of spullen zijn. 

​​Ik eer mijn ervaringen en lessen, hack, ik eer het hele jaar, het is precies gelopen zoals de bedoeling was en dan neem ik een grote stap voorwaarts.

Goed, op 31 December gooi ik deze brief dan in het vuur….de fik erin . En voordat ik deze in het vuur gooi, zeg ik altijd, dank je wel voor alles en iedereen.
Heel fijne manier om de weg vrij te maken.​

Mooierd;

Wat laat jij achter in 2020?

En nu komt het leuke gedeelte…..intunen op jouw SoulGoals.
​Wat wil jij manifesteren in het nieuwe jaar?


Weet dat echte verandering komt, als je ECHT verlangt naar verandering en echt gecommitteerd bent.

Lees die nog maar een x 😉


3 manieren die ervoor zorgen dat je je verlangens waar maakt


​1. Start de dag met een (nieuwe) intentie

Als je weet wat je wilt, staat je hart er dan echt van in de fik? Is het iets waarvoor je je ‘s nachts wakker kunnen maken, of draai je je het liefst nog een keer om, omdat je denkt, dan doen we later wel ben nu nog moe….Wat was de intentie van die dag? Voel je wat ik bedoel?

Verandering komt ook, door dingen anders te denken, voelen en doen, dan dat je tot nu toe hebt gedaan.

Zo heb ik afgelopen zomer een heel nieuw ochtendritme aangenomen, ​​eerst bewegen, yoga of fitness, minimaal een half uur. Geen uitzonderingen. Ik voel mij sterker dan ooit, gezonder dan ooit, dag dag 7 kilo en mijn mind is rustiger dan ooit. Kan nog veel beter intunen.


2. Schrijf je business en leven naar ( een nieuw ) realiteit.

Vertrouw je verlangens. Ze zijn een veilig begeleidingssysteem. 
​Je hebt ze niet voor niets gekregen.

​​De nummer 1 reden, dat ik iedere dag schrijf, is omdat dit mij echt in contact brengt met mijn ziel, met mijn ware verlangens en van daaruit neem ik afgestemde actie – er volgt altijd een praktische actie.

Wat journalprompts voor jou;

– Hoe wil ik mij voelen?
– Hoe kan ik vandaag nog meer aan mijn verlangens toegeven?
– Is er iets wat ik wil delen vandaag?

Neem een aantal minuten om met deze vragen te ZIJN, kijk wat omhoog komt.

Wat mega goed helpt is om al die gevoelens NU te creëren, creëer NU al die staat van ZIJN en je kunt natuurlijk ook gewoon de keuze maken. Dat je NU in die persoon stapt die het verlangen al waar heeft gemaakt. #justlikethat

hmmm ik verklap al een beetje nummer 3​ 😉


​​​3. KIES 

De snelste manier om te komen waar je wilt zijn, is om in die persoon te stappen.
​Je dromen, doelen en verlangens waarmaken gaat nooit, in eerste instantie, over wat je moet doen, maar altijd over wie je moet zijn. 

Hier komt dan ook het innerlijke werk bij kijken.​​ ( zie punt #1 en #2 ) 
​Stijg boven jezelf uit. Voorbij de angsten, twijfels en weerstanden. Je BENT veel meer en KUNT veel meer dan dat je tot nu toe hebt laten zien. KIES keer op keer voor wie je wilt zijn en voor je ware verlangens.

Go mooierd!​​


Ik ben er voor je en ik zal je begeleiden om een leven en business te realiseren waar je hart ECHT van in de fik staat.

Op een supercalifraglistic, magisch, mooi 2021, vol liefde, gezondheid, fun en overvloed.

ILY,​
Monica

PS: HEB JE MEER HULP NODIG?

#1. Er is 1 plekje vrijgekomen in mijn 1 op 1 exclusieve coaching, misschien is dit precies wat jij nodig hebt, omdat je echt klaar voor verandering. PM mij voor een matchgesprek. Ik.kijk.er.naaruit.

#2. Donderdag 7 Januari om 11:00 geef ik dé Masterclass voor Soulpreneurs: in 5 stappen het fundament voor je winstgevende business mét klanten. 
HIER kun je je aanmelden.

#3. Zelfliefde is het startpunt van creatie. Heb je al mijn nieuwste e-training gedownload? HIER kun je hem gratis downloaden.

​​