Stel je voor….

• Een bedrijf waarbij je ECHT doet waar je goed in bent? Moeiteloos & minder uren (hard) werken door alleen maar te doen wat bij jou past?

• Geld verdienen met je passie, met datgeen waar jij zo goed in bent?

• Nooit meer uurtje factuurtje….

• Een systeem dat jou helpt naar vrijheid in je biz & werken met je ideale klant vanuit de hele wereld?

Klinkt dit als een droom en een mega-ver-van-je-bedshow?

Eigenlijk leef je nu van het toevallig aanmelden van klanten. Je verdient te weinig omdat je geen/ weinig klanten hebt, omdat je eigenlijk niet doet wat je wilt doen, veel korting geeft of erger; mensen gratis blijft helpen....

Vraag je je ook wel eens af HOE andere coaches superveel geld verdienen met hun coachingsbusiness? Misschien denk je dat er een geheim ingrediënt voor nodig is? What’s the secret, hoor ik je denken?

Pssssst…..

Zal ik je wat vertellen? Er is helemaal geen geheim ingrediënt voor nodig…… dat BEN jij! Dat geheim ben je zelf! Dat zit in jou!

En ik ga je helpen om dat naar buiten te brengen, om nooit meer 1 malige sessies te ‘verkopen’. Ik ga je helpen geweldige producten en diensten te creëren, die helemaal aansluiten bij wie jij bent en wat jouw klant nodig heeft. 

Een bedrijf waar je jouw ideale klanten mee aantrekt en je eindelijk verdient wat je waard bent!

 • Jij verdient ook een gave business die jou dient, zodat je van nog zoveel andere dingen in het leven kan genieten.
 • Jij verdient het om alleen nog maar dat te doen waar je echt blij van wordt

Mijn naam is Monica Job 

Ik help jou om je gaves, kennis en expertise om te zetten naar concrete diensten en producten, zodat jij ook een geweldig bedrijf gaat neerzetten.

Ik heb met Passie naar Inkomen gecreëerd omdat ik weet hoe het voelt om iedere maand te hopen op klanten, om op uurtje factuurtje te leven…..en ik weet ook hoe gaaf het is als je een meer dan compleet bedrijf hebt, waarmee je niet alleen het verschil maakt voor je klanten, maar een biz hebt waar je gelukkig mee bent, wat past bij jou!

Ik gebruik mijn kennis en expertise, maar ook zeker mijn ervaring van de afgelopen jaren om jou alle in en outs te leren en je te ondersteunen zodat jij een supergave biz hebt staan. Ik ben superpraktisch en ook nog eens rete -intuïtief…unieke gouden combi. 

Alles wat ik geleerd had over marketing, werkte niet voor mij, ik creëer mijn eigen systemen, die werken voor mij en dat leer ik jou ook. Nu ga je leren HOE het ook voor jou werkt!

Ik was vermoeid, uitgeput, draaide 80 uur in de week en verdiende er geen stuiver mee! Mijn grote doorbraak kwam toen ik mijzelf toestemming gaf, mijn mindset een uplevel gaf en een serieuze strategie creëerde, die werkte voor mij! 

Vandaag de dag heb ik een bloeiende praktijk, ik doe waar ik goed in ben,  ik doe het werk wat bij mij past! En ik heb een heerlijk leven! Dat gun ik jou ook!

Laat mij jou, veel geld, tijd en moeite te besparen, leer van mijn fouten. Inmiddels draai ik een omzet van 5 going on 6 numbers in mijn bedrijf & heb ik een meer dan heerlijk leven

Ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien met jou unieke zelf als het geheime ingrediënt?

Met de hulp van een mentorcoach, waarbij niets anders mogelijk is om een geweldige & succesvol Imperium op te bouwen?

Na 8 weken: 

 • Deel je keer op keer jouw boodschap op een krachtige manier
 • Weet jij wie jouw ideale klant is en hoe je deze kunt blijven aanspreken
 • Creëer je waanzinnige producten & diensten, die aansluiten bij je klanten.
 • Weet jij hoe je iedere dag afgestemde actie kunt nemen, actie die in lijn staat met wie jij bent, zo creëer je een eigen marketingstrategie ( vanuit je hart )
 • Heb je een product of dienst gelanceerd met succes
 • Heb je een sterke (ondernemers) mindset & kun je verder aan je Imperium bouwen vanuit flow & ease, zonder jezelf ooit nog te hoeven opofferen

Sta jij in de startblokken om een mega-gaaf Imperium op te bouwen? 

Ik ga compleet eerlijk met je zijn, de plekken in dit programma zijn beperkt, want ik wil er zijn voor die gedreven onderneemsters die echt willen!

Dit is een hands- on programma!

Met mij aan jou zijde, mijn energie, kennis, aandacht, creativiteit en expertise!

Je gaat de kennis en the know how, big time implementeren, samen met mij!

Module 1:

 • Jouw niche, jouw ideale klant
 • Deel je boodschap op een krachtige manier
 • Inkomen tracken & money making mindset 

Module 2:

 • Een megagaaf programma wat aansluit bij jouw klanten
 • Creëer een Hell Yess aanbod!

Module 3:

 • De reden waarom mensen je volgen & van je kopen
 • Ontdek wat magische marketing is en hoe het werkt
 • Nodig mensen uit om met je te werken

Module 4:

 • Marketingstrategie - funnel
 • Creëer blijvende inkomsten met jouw unieke diensten & producten

Module 5:

 • Leer alles over high end diensten aanbieden
 • En een kijkje waar je nu bent met je producten, klanten en omzet

Module 6:

 • Mindset - Wat is er nu nog meer mogelijk?
 • Welke 3 dingen doe jij dagelijks?
 • Wat heb jij nu nodig om vanuit flow & ease je Imperium (verder) te laten groeien?

6 bewezen modules, die ervoor zorgen dat jij een bedrijf hebt staan wat helemaal bij jouw past en waarmee je vrijheid hebt, een geweldige bijdrage bent voor de wereld en een heerlijk leven voor jezelf realiseert.

Jouw investering is;

€897,00

We starten 28 November tot met 19 Januari 2018

Jouw boodschap verdient het om gehoord te worden!

Jij bent hier om een verschil te maken en ik weet dat ik jou hiermee kan helpen.

Jouw bedrijf dient jou & jij verdient een leven & biz waar je hart ECHT van in de fik staat!

Met Passie naar Inkomen IS echt iets voor jou;

Als je klaar bent voor die volgende stap om het NU echt te gaan doen

Als jij voor het grootste gedeelte hebt afgerekend met die gremlins in je hoofd

Als je de uitkomst van je (marketing) acties durft los te laten

Mentorbegeleiding nodig hebt om structuur te geven aan je bedrijf

Als je de waarde begrijpt van coaching & van iemand wil leren die ook in jouw schoenen heeft gestaan & weet waar je door heen gaat.

Het programma is helaas NIETS voor jou;

Als je nog teveel luistert naar die gremlins die op je schouder staan...

Als je niet bereid bent om het werk te doen wat ervoor nodig is om te komen waar je wilt zijn…

Als je denkt dat je het alleen wel redt…

Als je vooral losse 1 op 1 sessie wilt blijven verkopen en niet wilt verdienen wat je waard bent…

Als je (oude) overtuigingen graag wilt blijven vasthouden, bijvoorbeeld dat het jou nooit gaat lukken om een succesvolle business te hebben….

Klaar voor geweldige resultaten?

Die je GAAT behalen als je het werk doet, als je je tijd en energie investeert.

Dit programma is ALLEEN voor mensen die er ECHT klaar voor zijn. Die bereid zijn om op de meest krachtige manier in zichzelf te willen investeren en die bereid zijn om die stappen te zetten die nodig zijn. Maar een investering in geld is zeker niet het enige wat ik van je vraag, ik vraag je volledige commitment. Ik vraag je om dingen te doen die de meeste mensen niet bereid zijn om te doen, om ook resultaten te behalen die bijna niemand behaald.

Het programma is Life changing, inspirerend, magisch, het heeft me zoveel gebracht, ik schrijf nu moeiteloos mijn blogs, hou mijn money flow bij, schrijf elke dag mijn write your life into excistence, krijg steeds meer klanten ook voor mijn workshops, maar het aller belangrijkste wat ik geleerd heb van monica is dat je mindset echt om moet en je niet na elke tegenslag jezelf uit je flow laat halen...geen geschnitzel ouwehoer zoals monica het zo leuk zegt.
Dankbaar dat ik aan dit programma mee gedaan heb want ook in mijn toekomst ga ik er nog heel veel plezier van beleven...echte aanrader.
Liefs Trudie.❤

Op een bepaald moment voelde ik duidelijk met Monica Job te willen samenwerken.
En hoewel onze samenwerking - tot nu toe - van korte duur was, heeft ze me gigantisch veel gebracht. Het belangrijkste is zeker dat ik door Monica de moed gekregen heb om te doen waar ik al vijf jaar van droomde: mijn vaste baan in loondienst opzeggen om volledig mijn hart te gaan volgen.
Het is dankzij de woorden van Monica dat ik gaandeweg vertrouwen kon voelen deze stap te zetten. Daarvoor ben ik haar heel dankbaar. - Katya Verstraelen

'Ben helemaal blij met Monica als mijn Freedomista Life & Business coach!
Met haar enthousiasme, gedrevenheid en power geeft ze mij advies, het duwtje in de juiste richting en laat ze me steeds de eerstvolgende logische stap zien.
Thanx Monica voor al je mooie en leerzame tools, je passie voor je bedrijf en je hele mooie zijn!' - Linda van Leeuwenberg

'Ik vind Monica een suuuuuper fijne coach.
Iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Iemand bij wie je jezelf kunt zijn.Iemand die gelooft in je. Warm, heel puur, direct, snel en ze is gewoon ook super lief:) Ze liet me kwaliteiten van mezelf zien die ik zelf niet besefte en dat gaf me enorm vertrouwen. Ik hoop dat we nog lang samenwerken.' - Andrea Roozendaal

 • q-iconHoe werkt het het programma?

  We starten 28 November en zijn 8 weken samen in een besloten Facebookgroep. Je ontvangt de modules in je mailbox & in de besloten FB groep. Het programma bestaat uit worksheets, checklisten, audio trainingen & Q&A Calls. Iedere week is er een Q&A call waarin je AL je vragen kunt stellen EN dus gerichte antwoorden en oplossingen krijgt voor jouw situatie.

 • q-iconWaar kan ik direct mijn plek reserveren?

  Onwijs gaaf dat je meedoet! We starten 28 November tot en met 19 Januari 2018. Je kunt hieronder direct je plek reserveren. Je ontvangt direct toegang tot de besloten FB groep, waar de FUN alvast kan beginnen.

  HELL YESS Monica, ik doe mee & betaal in 1 x!

 • q-iconZit er persoonlijke coaching bij?

  Nee, er zit geen persoonlijke coaching bij. Maaaar als jij er met de live Q&A’s bij bent ontvang je wel persoonlijke coaching omdat ik dan dieper inga op al je vragen.

   

 • q-iconKan ik in termijnen betalen?

  Ja dat kan zeker. Je betaald dan 2 x een bedrag van €457,00 ex. BTW. Klik HIER om het eerste termijn te betalen en om je plek te reserveren.

 • q-iconBehoud ik toegang tot alle content?

  Jazeker! Je behoudt toegang tot de content net zo lang totdat ik ooit besluit om er mee te stoppen, alsof dat ooit gaat gebeuren 😉