Werk met mij

Jij bent hier om het verschil te maken, ben jij klaar om je bedrijf & jezelf naar de next level te brengen?

Ik laat je graag zien hoe

Je bent een ondernemer met een missie,

Je voelt heel sterk jouw waarom & wat jij hier te doen hebt

Je voelt heel sterk de energie van wat je wilt neerzetten, maar de woorden ontbreken je

Plus die belemmerende overtuigingen houden je klein

Jij weet dat je nu nog niet alles geeft in je bedrijf en daar baal je best van

Jij weet dat als je het toelaat, je nog meer van betekenis kunt zijn, je impact nog groter wordt en dus ook je inkomen meer gaat stromen

Jij wilt een supergave (online/ offline) business, zodat je naast jouw bedrijf nog meer dan voldoende tijd hebt om met jouw gezin en familie door te brengen

Je bent klaar met consessies doen

Je wilt jezelf ZIJN… 100% ongegeneerd jezelf ZIJN

Jij bent er bijna, dat volgende level is in zicht…..

Je bent geboren voor meer, dat weet jij ook

Je bent al een tijdje bezig, maar je voelt dat er nog veel meer in jou zit dan dat er nu uitkomt.

Je bent toe aan een volgende stap, je wilt nieuwe dingen leren, nog meer jouw ruimte innemen & nog groter doen

Ik neem je mee, mee op reis, waarbij we eerst thuiskomen bij jou mooie zelf, dit is altijd de basis

Je gaat big time in jouw zelfleiderschap stappen

Je gaat paden bewandelen die je nooit eerder hebt bewandeld

Je gaat buiten de lijntje kleuren

Je gaat nog groter dromen en nog groter doen!

Ik ben Monica Job – Freedomista Mentor & BusinessCoach

Ik weet de weg naar naar een vrij, gelukkig leven met een geweldige business, waarin fun, flow, liefde & geld ongelimiteerd aanwezig zijn. Ondernemen vanuit liefde, fun & flow is ALLES behalve ingewikkeld. Je hoeft alleen maar je mooie zelf te zijn….volg je intuitie, spreek je waarheid & het gaat meer en meer stromen in je bedrijf.

Alles wat ik geleerd had over marketing, over een business opzetten, werkte niet voor mij, ik creëer mijn eigen systemen, die werken voor mij en dat leer ik jou ook. We creëren samen systemen die voor jou werken.

Vandaag de dag heb ik een bloeiende business, ik heb gave klanten in Nederland & daarbuiten. Ik doe waar ik goed in ben, wat bij mij past, wat ik behoor te doen & wat mij voldoening geeft. Ik heb een heerlijk leven, dat gun ik jou ook.

Ik investeer in de beste coaches, in mijn persoonlijke & zakelijke ontwikkeling om mijn klanten ook het beste te geven. Ik geloof erin, dat succes van binnen naar buiten werkt. Intunen, afstemmen en dan aligned action nemen om zo tot geweldige resultaten te komen. Resultaten behalen met mijn klanten is het allerbelangrijkst voor mij & ik committeer mijzelf daar voor de volle 100% aan.

Je wilt ontdekken hoe je door simpelweg jezelf te zijn, je bedrijf kan laten groeien naar de next level

Je bent op de juiste plek…

Als dit is wat jij wilt….& ik kan je helpen.

Dit is niet een zoveelste business template, geen standaard programma wat ik afwerk met je. We gaan alle hartjes op de i zetten. Dit is 1-op-1. We laten ons leiden door inspiratie, Wet van Aantrekkingskracht, intuïtie & grenzeloze creativiteit.

Je krijgt met dit persoonlijk coachingstraject; het spirituele en het superstrategische in 1!

Dit is wat we allemaal gaan behandelen;

Wat je ware boodschap is

Waar ben je het meeste bang voor/ sabotage jij jezelf/ beperk je jezelf?

Wat is je grote droom?

Wat zijn je intenties, je doelen & wat moet jij geloven om dat te realiseren?

In flow blijven en wat te doen als je even uit de flow bent & dat is prima.

Je geldstroom op gang brengen

We gaan het volgende helder maken;

Je dagelijkse innerlijke werk

Je boodschap die je dag tot dag deelt

Je dagelijkse promotie van je werk

Je dagelijkse social media

Je content

Je dagelijkse commitment & wat je nog meer kunt doen

Als je bereid bent om het werk te doen, samen met mij, om je open te stellen en om wonderen te verwachten, is dit o.a. wat het resultaat gaat zijn;

  • Jij hebt een rock solid vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid
  • Je intuitie & je afstemming zijn je bedrijfscompas
  • Je handelt vanuit rust, vertrouwen & neemt geïnspireerde actie
  • Je verdient geld door het werk te doen waarvoor jij geboren bent
  • Je voelt je onweerstaanbaar zowel persoonlijk als zakelijk
  • De vertaalslag van jouw spirituele gave is gemaakt, naar gave diensten en producten die helemaal bij jou passen en aansluiten bij jouw ideale klanten
  • Je doet geen consessies meer, geen stappen terug meer in jouw ZIJN, jij BENT 100% jezelf in alles

Lees hier de ervaringen van mensen die je voorgingen:

‘BTW….deze maand tik ik de 4000 euro aan en de maand is nog niet voorbij. Elke x als ik groei ben ik weer dankbaar voor jouw mindset shizzle. THX!’ – Liefs Cindy

Monica was voor mij een liefdevolle stok achter de deur bij het neerzetten van de Goed Leven Academie: van dromen naar doen. En bij het maken van mijn eigen online programma moedigde Monica mij aan om snel te beginnen. Start before you’re ready. Wacht niet op het perfecte moment, maar daag jezelf uit en sta jezelf toe om fouten te maken. ‘Doen en door’, noemt ze dat. Monica is praktisch, betrokken en liefdevol’ – Nanne Hogeland

Monica has been a beautiful inspiration for me. I feel that Monica has this inner knowing that connects to me and others who are ready to ‘level up’, confront themselves, and speaking for myself, drop my excuses and to press onward even when I would like to stay in my comfort zone. Best words I feel that say how Monica has helped me are: – Her personal expressive manner – Her keen perception – Passionately driven – Creative builder of coachingprograms – Fun loving – Honest & genuine. Her authentic powerful love for life had been the ‘wind that pushes me forward’, always there, sometimes showing strength, other times showing softness of how it is to live in ‘flow’ and thrive’ – Vivian Hylkema

Let’s get real….‘You have two choices: You can make a living, or you can design a life’ – Jim Rohn

Ik ga eerlijk met je zijn, dit traject is niet geschikt voor iedereen, ik werk ook niet met iedereen. Dit traject is geschikt voor die pioniers die geloven & innerlijk weten, dat zij een verschil kunnen maken in de wereld. Die crazy ones die gaan voor een EPIC life & business. Ik vraag niet alleen een investering in geld van je, maar ook in tijd & energie.

Het is mijn intentie om jou op jouw unieke pad te houden. Ik zal je altijd laten weten als ik denk dat jij jezelf tekort doet, ergens voor wegloopt, jezelf iets ontzegt, of een compromis sluit terwijl je eigenlijk liever wat anders wilt. Ik ben je coach & die cheerleader die jou support tot over de finish!

Ben jij klaar voor meer flow in je bedrijf?

Klaar voor geweldige resultaten die je gaat behalen, als jij bereid bent om het innerlijke werk te doen en de afgestemde actie neemt? Dan is er niets anders meer mogelijk, dan dat jij (meer) geld gaat verdienen met het werk waar jij heel erg goed in bent & wat je hoort te doen

Als jij voelt dat ik jouw Freedomista Mentor & Businesscoach ben, stel ik voor dat we even een afspraak maken. Neem hier contact op voor een afspraak, mail mij jouw telefoonnummer, dan bel ik je binnen 2 werkdagen terug. Ik kijk er naar uit om je te spreken.