1:1 Ondernemen next level Business Coaching

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1514638282960{background-color: #2cb9b9 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Werk met mij

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Je bent klaar om je bedrijf & jezelf naar de next level te brengen!

Gaaf, ik laat je graag zien hoe

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1522922980789{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_column][vc_column_text]Herken je dit:

 • Je hebt al heel veel programma’s en coaching gevolgd, je weet hoe het werkt, dat het werkt, alleen niet voor jou en daar ben je klaar mee?
 • Je wilt meer in verbinding komen met je intuitie en hier ook vaker naar luisteren, maar alleen lukt dat nog niet zo goed
 • Iedere keer als je je intuitie volgt, dan ontstaat er een stroom aan negatieve gedachtes die je ervan weerhouden om de volgende stap te zetten?
 • Je wilt voorgoed afrekenen met die irritante monkey in je mind, die zegt dat je het niet kunt hebben zoals jij het wilt, terwijl je al met 1 been in die nieuwe realiteit bent.
 • Je voelt dat je op een heel andere manier wilt gaan ondernemen? 
 • Je bent klaar voor een diepe, blijvende, magische transformatie, een leven & business helemaal op jouw voorwaarden?
 • Je wilt een uplevel in je bewustzijn, je mindset, je innerlijk weten en jouw waarheid?

Klaar om een shift te maken in je bewustzijn van waar je nu bent, naar waar je wilt zijn?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1522922959374{background-color: #2cb9b9 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Dan is dit echt iets voor jou!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1522920805908{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_column_text]

‘BTW….deze maand tik ik de 4000 euro aan en de maand is nog niet voorbij. Elke x als ik groei ben ik weer dankbaar voor jouw mindset shizzle. THX!’ – Liefs Cindy

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1522922994390{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

‘Shiften van waar je nu bent, naar waar je wilt zijn’

Als dit is wat je wilt, dan ben je op de juiste plek, ik ga je helpen!

Ik geef je de spirituele & praktische tools om jouw werk de wereld in te zetten.

Dit zijn de resultaten als we 1:1 gaan werken;

 • Jij hebt een rock solid vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid
 • Je intuitie & je afstemming zijn je bedrijfscompas
 • Je handelt vanuit rust, vertrouwen & neemt geïnspireerde actie
 • Je verdient geld door het werk te doen waarvoor jij geboren bent
 • Je weet precies wat je boodschap is en hoe je deze keer op keer ongegeneerd kunt delen, zodat mensen echt voelen wat je bedoelt.
 • Je voelt je onweerstaanbaar zowel persoonlijk als zakelijk
 • Je doet geen consessies meer, geen stappen terug meer in jouw ZIJN, jij BENT 100% jezelf in alles wat je doet
 • Je hebt heldere & grote doelen voor jezelf gemaakt en je hebt een plan om ze daadwerkelijk te behalen.
 • Je gaat leren hoe je jouw energie kunt shiften zodat jouw realiteit met je mee kan veranderen.
 • Je voelt je altijd verbonden met jezelf & de bron
 • Je kunt moeiteloos intappen op je creativiteit
 • Je hebt heel veel praktische & leuke inzichten gekregen over het opbouwen/ uitbouwen van jouw EPIC business.
 • Ik daag je iedere keer uit, om groter te denken en vooral dingen te doen die je al heel lang voor je uitschuift omdat je denkt dat je niet goed genoeg bent of welk bullshit verhaal jij jezelf verteld.
 • Je leert nog meer te werken met de Wet van Aantrekkingskracht. Dit gaat verder dieper dan de Secret die je hebt gezien.  
 • Je leert moeiteloos beslissingen te nemen, met de snelheid van het licht, zodat je dingen kunt loslaten die je niet meer dienen en zodat je sneller kunt schakelen en manifesteren wat ECHT belangrijk is voor jou.  
 • Het syndroom van vergelijken heb je voorgoed achter je gelaten, je weet waarvoor je hier bent en je kunt iedere dag met vertrouwen jouw eigen stappen zetten.
 • Je weet hoe je iedere keer weer in contact komt met jouw eigen unieke ZIJN om van daaruit de meest prachtige dingen te manifesteren in je leven.
 • Je leert om vertrouwen te krijgen en te houden in jezelf, je dromen, je creatiekracht en je business zodat jij jouw leven en jouw bedrijf inderdaad zo kan creëren zoals jij het voor ogen hebt. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

“Mijn grootste probleem was dat ik geen richting kon geven aan mijn visie en behoefte aan had leiding van iemand die ook spiritueel in het leven staat. 

Jouw positieve en enthousiaste energie zeer fijn en behoorlijk motiverend! Dat zorgde er telkens voor dat ik nog beter en meer wil gaan doen, om alles te laten groeien. Je hielp me ook inzien dat er veel goede dingen gaande zijn, zelf keek ik vaak naar de dingen die er niet waren, jij herinnerde me er telkens aan hoe het goede kant op blijft gaan. 

Als iemand behoefte heeft aan begeleiding en daarbij ook op spiritueel vlak ondersteunt wil worden, hiermee bedoel ik de mindset en de oefeningen die daar bij komen. Jouw energie is heel oppeppend en motiverend, het is mooi om te zien hoe jij in iemand zijn kunnen geloofd terwijl diegene dat zelf misschien nog niet eens ziet. 

Jij helpt mensen inzien waar ze goed in zijn. Jij ziet overal en altijd wel een manier om door te gaan en kan deze ook goed en gemakkelijk benoemen/uitleggen, zodat iemand precies weet welke richting ie in moet gaan. Je laat mensen geloven in zichzelf en in zijn/haar talenten, en dat vind ik echt super mooi en daar ben ik je heel dankbaar voor. 

Je bent een prachtig mens, ben heel blij dat 
ik jou heb mogen leren kennen en van jou heb mogen leren
– Nynke (Rapper NYN -PLU)’

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1522923102396{background-color: #f2f2f2 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Wat krijg je allemaal bij dit traject:

Een real life sessie van 2,5 uur op een inspirerende locatie, waar bij we jouw stippellijn voor de komende maanden uitzetten. We zetten een intentie neer, zodat jij jouw bedrijf helemaal op jouw voorwaarden neerzet. 

In totaal 8 x 1:1 sessies van maximaal 30 tot 45 minuten, via Zoom of telefoon, om weer even in de juiste afstemming te komen en verder AAN je bedrijf te werken. Deze sessies vinden plaats om de week. We nemen je teksten door voor je blogs, challenges, doelgroep, etc, die helemaal in lijn zijn met wie jij bent. Na deze afstemming/sessie volgt er altijd een logische praktische actie, ook hier zorgen wij ervoor dat deze helemaal is afgestemd op wie jij bent & wat bij jou past.

Je ontvangt toegang tot mijn Academy, waar je allerlei mediaties, visualisaties en scripts vind om nog meer in jouw ZIJN te landen en je het vertrouwen in je zelf nog meer kunt verankeren. Ook vind je er superpraktische trainingen om je bedrijf neer te zetten. T.w.v 3500 euro ex. BTW

Je kunt mij onbeperkt mailen met waar je dan ook tegenaan loopt.

Investering in jezelf, zodat je een leven en business realiseert op jouw voorwaarden, waar jouw hart van in de fik staat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

‘Monica heeft 6 maanden met mij en mijn bedrijf mee gelopen, en elke keer als ik niet meer objectief naar mezelf of mijn passie kon kijken gaf zij me weer het vertrouwen wat ik nodig had. Heel fijn om op dat soort momenten de eerlijke en kritische mening van een expert te horen. Ze is erg enthousiast over wat ze doet en je merkt aan alles dat ze ook helemaal leeft wat ze uitdraagt. Lekker nuchter, inspirerend en straight to the point. Ze herkent waar ik, en waarschijnlijk veel meer onderneemsters mee worstelen, omdat ze het zelf ook doorgemaakt heeft. Daardoor kan ze gericht steun bieden en advies geven om je doel te bereiken.
Door haar ben ik gaan geloven dat ik me juist kan onderscheiden door mezelf te zijn. Monica, heel erg bedankt voor al je praktische tips en adviezen die je vol enthousiasme deelt. Iedereen die verder wil met haar bedrijf kan ik haar van harte aanbevelen’ – Lotte de Goede

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1522923335353{background-color: #2cb9b9 !important;}”][vc_column][vc_column_text]Als jij voelt dat ik de Business Coach voor jou ben. Neem dan HIER contact op. Dan neem ik heel snel contact met je op. We gaan intensief samenwerken, dus ik vind dat we moeten matchen als cup cake & tea 😉 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]